Молитви, щоб бути задоволеним в житті і про фінансовий диво. Читайте з вірою в серці!

Господи, я навчився бути задоволеним в будь-яких обставинах, в яких я перебуваю, особливо в умовах фінансової біди.

Молитва про фінансове диво

Бог, Ти мій скарб. Тут, на землі, легко стати матеріалістом, тому що там, де мій скарб, буде і моє серце. Я молюся, щоб мої витрати відображали мої цінності. Я молюся про те, щоб поважати Тебе своїми фінансами.

Мені потрібне фінансове диво прямо зараз, але Господь, я не ставлю свої фінанси вище Тебе, тому що любов до грошей – корінь всього зла! Я розміщую Тебе в центр свого серця і розуму. Амінь.

Молитва про піднесення

Чудовий Батько, я приходжу до Тебе сьогодні за своїм фінансовим дивом! Я звертаюся до Тебе, а не до людини, тому що саме у Тебе є все, що мені потрібно! Це Ти посилаєш бідність і багатство. Ви смиренні та прославляйте.

Ви контролюєте все і є постачальником всього, що потрібно! Звертаюся до Тебе за моїм фінансовим благополуччям, підіймаю Твоє ім’я за своє фінансове диво! Амінь.

 ""

Молитва про справедливість

Отець вічності, я приходжу до Твого престолу в пошуках справедливості стосовно мого економічного становища. Мій праведний Суддя, Ви знаєте, що це не моя справа. Прийміть мою справу і підтвердить мене. Я молюся, щоб ця несправедлива обставина ні до чого не привела і я звільнився від цих фінансових кіл.

Подивися, що зі мною відбувається, і приходь мені на допомогу. Станьте зі мною як моїм радником і дайте мені сили перемогти. Хвалю Тебе, тому що Ти завжди справедливий. Амінь.

Молитва, щоб бути задоволеним

Святий Боже, я дякую Тобі за те, що дав мені світ в моїх обставин. Я навчився бути задоволеним в будь-яких обставинах, в яких я перебуваю, особливо в умовах фінансової біди. Я знаю, як жити скромними засобами.

Я також знаю, що випробую, як це – жити в достатку. Батько, я можу робити все через Тебе, Який мене зміцнює! Я можу отримати та досягти фінансового чуда через Тебе, що зміцнює мене! Амінь.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.