Сила від Божої молитви, яка допоможе вам у цій важкій життя. Читайте з вірою в серці!

Господи, моє фінансове становище зараз робить на мене тиск. Але я не буду боятися, бо Ти зі мною. Я не сумую, бо Ти мій Бог.

Зміцни мене – молитва

Будівельник за все, спаси мене від фінансових негараздів Своєю безмежною силою. Дякую Тобі за те, що Ти йдеш зі мною і що ця проблема буде рішуче переможена. Я молюся, щоб Ти не тільки витягнув мене з цієї діри, а й зміцнив мене в фінансовому відношенні, щоб я перебував в безпечному місці.

Дайте мені можливість бути кредитором, а не позичальником. Допоможи мені нікому нічим не бути зобов’язаним, крім любові. Амінь.

Будь моєю скелею безпеки

Батько світла, я кличу до Тебе з темного місця. Своїми власними зусиллями я абсолютно безпорадний, щоб вибратися з безрадісного фінансового майбутнього. Будь моєю опорою, де мені не потрібно турбуватися про гроші.

У цій ситуації творимо чудо, адже Ти мій провайдер. Упевнений, що побачу зростання своїх фінансів. Перетворіть мою нестачу і недостатність в достаток і достаток. Нехай я зможу благословити інших своєю плідністю. Амінь.

 ""

Молитва про силу

Господи, моє фінансове становище зараз робить на мене тиск. Але я не буду боятися, бо Ти зі мною. Я не сумую, тому що Ти мій Бог. Я знаю, що Ти мене укріпиш, Та Ти мені допоможеш. Я знаю, що Ти підтримаєш мене Десницею праведної.

Я знаю, що мені не слід турбуватися про своє фінансове прорив, тому що Ти зі мною. З тобою неможливе можливо. З Вами можливо моє фінансове диво. Амінь.

Сила від Божої молитви

Дорогий Батько, я дякую Тобі, бо Ти дав мені дух не страху, але сили, любові та самодисципліни. З Тобою я маю владу в моєму житті, тому, коли диявол намагається калічити мене фінансово, я можу протистояти цьому!

У мене також є самодисципліна, я можу сказати «ні» перевитрати, щоб мої фінанси могли збільшитися! Дякую Тобі за фінансове диво, яке мені доведеться пережити. Амінь.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.