Молитви за хороших співробітників і репутації. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господь, Могутній в силі, Ти дав мені фантастичну справу, і я намагаюся керувати ним відповідно до Твоїх шляхів. У міру зростання мені будуть потрібні нові співробітники.

Молитва за хороших співробітників

Господь, Могутній в силі, Ти дав мені фантастичну справу, і я намагаюся керувати ним відповідно до Твоїх шляхів. У міру зростання мені будуть потрібні нові співробітники. Мені потрібні чесні, надійні та віддані справі люди, які допоможуть досягти успіху в бізнесі.

Мені потрібні люди, які будуть залишатися поруч, тому я не витрачаю час на перенавчання людини за іншим для виконання одних і тих же завдань. Чому цих людей так важко знайти, Господь? Будь ласка, зверніть мене до тих, хто буде благословенням для роботи, і до тих, кого я зможу благословити натомість. Амінь.

Молитва про мудрість

Дорогоцінний Святий Дух, я приходжу до Тебе, щоб просити Твого благословення по кожному аспекту моїх планів з розвитку мого бізнесу. Господь, я молю, щоб Ти дав мені проникливість, необхідну для управління моєю компанією найбільш ефективним і дієвим способом.

Успішний підхід до розвитку бізнесу – робити те, що у вас добре виходить. З цієї причини я прошу, щоб Ти був милостивий до мене Свою мудрість і здібності. Амінь.

 ""

Молитва про благословення

Суверенний Господь, я виступаю перед Тобою від імені своєї справи. Мені потрібно виростити це, Господь. Ти – Той, хто благословив мене цією справою, і всі мої успіхи виходять з твоїх рук.

Біблія говорить мені, що Ти не відмовляєш своїм дітям ні в чому хороше. Господь, оскільки я планую розвивати свій бізнес, я прошу Твого благословення на мої плани. Амінь.

Молитва про репутацію

Ісус, мій Спаситель, дуже дякую Тобі за благословення мого бізнесу. Ісус, є так багато речей, які я хочу робити зі своєю компанією, але щоб це сталося, мені потрібне зростання. Я молюся, щоб Ти привернув в мій бізнес людей, які позитивно вплинули на нього.

Я сподіваюся, що коли я буду служити людям через свій бізнес, Ви будете використовувати їх, щоб розповідати іншим про мою роботу. Господи, я залишаю, як це буде виглядати та розігратися у Твоїх умілих руках. Будь ласка, використовуйте моїх клієнтів як один із засобів розвитку мого бізнесу. Амінь.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.