Молитва проти перешкод, підбадьорення і мудрій пораді. Читайте з вірою в серці!

Господи, я молюся, щоб Ти захистив мене від зневіри та привів до місць Писання, які я можу заховати у своєму серці.

Молитва підбадьорення

Бог, дуже дякую за благословення цього бізнесу. Я вірю, що це подарунок від Тебе, і що його мета виходить за рамки мого існування. Розуміючи, що мої справи – частина твого плану моєму житті, я також знаю, що ворог буде активно брати участь в тому, щоб відмовити та відрадити мене.

Я молюся, щоб Ти захистив мене від зневіри та привів до місць Писання, які я можу заховати у своєму серці. Я молюся, щоб Ти дав мені дух, необхідний для реалізації плану, який Ти дав мені. Амінь.

Молитва про мудру пораду

Мудрий батько, кожен день мені доводиться приймати безліч рішень, які вплинуть на зростання мого бізнесу. Я молюся, Господь, щоб Ти благословив мене мудрою порадою, щоб захистити компанію від моєї недосвідченості.

Я знаю, що багато хто з них займаються бізнесом довше мене, тому прошу Вас привести мене до тих, хто може направляти мене на шляху ведення і розвитку мого бізнесу. Амінь.

 ""

Молитва проти перешкод

Всевидючий Бог, я знаю, що Ти спостерігаєш і чекаєш, коли Твої діти звернуться до Твого раді. Господи, мій малий бізнес працює не кращим чином, і я знаю, що він здатний на набагато більше.

Я відчуваю, що якісь перешкоди заважають мені домогтися успіху і зростання. Я прошу Тебе допомогти побачити ці перешкоди або усунути їх. Будь ласка, видаліть все, що заважає мені розвивати цей бізнес. Амінь.

Молитва: прославити Бога

Єгова, мій Бог, як Твоє дитя, моя найголовніший обов’язок на цій землі – прославляти Тебе через своє життя. Боюся, що я не впораюся з цим завданням з багатьох причин.

Я прошу Твоєї мудрості про те, як я можу пролити світло і принести Тобі славу своїм бізнесом. Я молюся, щоб Ти благословив і виплекав справа моїх рук. Амінь.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.