Сильні чудові молитви про фінансову допомогу від Бога. Читайте з вірою в серці!

Всемогутній Бог, я безпорадний перед лицем мого фінансового становища. Я прошу Твого достатку, щоб подолати мою неспроможність.

Фінансові труднощі можуть викликати у вас втома і стрес. Ці потужні чудодійні молитви про фінансову допомогу від Бога підбадьорять вас у вашій вірі та ходінні з Христом.

Бог дасть молитву

Вічний Бог, Твоє слово говорить, що я не повинен турбуватися про те, що я буду їсти, або що я буду пити, або що я буду носити. Тому я знаю, що мені не варто турбуватися про своїх фінансах. Бо язичники женуться за цим, і Ти, Отче мій Небесний, знаєш, що вони мені потрібні.

Господи, Ти знаєш, що мені потрібне фінансове диво прямо зараз. Ви знаєте, що мені потрібен надлишок грошей, нехай зникне посуха, яка зараз займає мій банківський рахунок. Амінь.

Молитва достатку

Всемогутній Бог, я безпорадний перед лицем мого фінансового становища. Я прошу Твого достатку, щоб подолати мою неспроможність. Прийдіть зі своєю могутньою силою і витягніть мене з цих бід. Навчи мене, що робити. Почуй мою молитву, мій Господь, і відповідай Своєю чудодійною силою.

Я не хочу просто виживати; Я хочу здобути разючу перемогу Твоєї слави та честі. Нехай ці борги розтануть. Хвалю Тебе, мій Провайдер, за виконання Твоїх обіцянок. Амінь.

 ""

Молитва, щоб заспокоїти фінансове занепокоєння

Небесний Батько, я знаю, що мені не слід ні про що турбуватися, але в будь-якій ситуації, за допомогою молитви та прохання, з подякою викладати мої прохання до Тебе. Батько, я представляю Тобі свої фінанси та молюся про фінансовий диво в моєму житті.

Я молюся про збільшення багатства і зменшення втрат. Я вирішую позбутися занепокоєння і депресії, викликаних відсутністю фінансів. Амінь.

Молитва про сплату боргу

Боже, я молюся проти фінансового боргу прямо зараз. Я молюся, щоб я нікому нічого не був винен – крім свого зобов’язання любити інших. Якщо я буду любити свого ближнього, я виконаю вимоги Твого закону. Я молюся проти фінансового гноблення і замість цього проголошую фінансове процвітання.

Я оголошую чудо у своїх фінансах, тому що знаю, що Ви не хочете, щоб я турбувався. Нехай моїм пріоритет буде любов, а не гроші. Амінь.

Схожі статті

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.