Молитви, коли тобі боляче і за близьких на смертному одрі

Дорогий Бог, в деякі дні відчуваю себе дуже важко. Боротьба зі страхом і занепокоєнням на кожному кроці. Дякую Тобі за те, що, Ти не залишив нас напризволяще. Прости нас за те, що ми сумнівалися.

Молитва за близьких, які страждають перед своїм кінцем

Ісус, коли прийшов час втішати своїх учнів, Ти розповів їм про будинок, який готував для них на небесах. Спасибі, що знаєш, що нам потрібна впевненість у тому, що це життя не кінець, і обіцянку, що _________ (ім’я людини) буде мати вічність на небесах з Тобою. Від болю і страждань, які він повинен винести зараз, будь ласка, заспокой його розум і допоможи йому зрозуміти істину, що він буде з Тобою, і небеса стануть назавжди його будинком. Будь ласка, зміцни його, знаючи, що Ти будеш тим, хто зітре все його сльози, і що більше не буде ні смерті, ні жалоби, ні плачу, ні болю. Хоча він не може бачити це зараз, і це виходить за рамки наших людських здібностей розуміти, дай йому віру, щоб продовжувати вірити Твоєму обіцянці, щоб допомогти підтримувати його в кожен момент цієї подорожі. Амінь.

Молитва, коли тобі боляче

Дорогий Бог, в деякі дні відчуваю себе дуже важко. Боротьба зі страхом і занепокоєнням на кожному кроці. Дякую Тобі за те, що, Ти не залишив нас напризволяще. Прости нас за те, що ми сумнівалися. Прости нас за те, що ми думали, що ти забув. Прости нас за віру, що ми якимось чином знаємо кращий шлях. Ти повністю заслуговуєш довіри. Ти Всемогутній. Ти можеш. Ти Господь над будь-якою ситуацією, якою б складною вона не здавалася. Ти Цілитель і допоможеш нам в горі, яке ми несемо сьогодні. Ти будеш використовувати всі речі для нашої користі. Все можливо з Тобою. Ніщо не надто складно для Тебе.

Ми молимося за тих, хто сьогодні сумує. Ми просимо Твоєї участі для тих, хто плаче. Ми молимося про те, щоб світ Твого присутності покрив наші уми і думки. Як Ти нагадуєш нам, ворог ніколи не зможе вкрасти нас з Твоїх рук. У нього ніколи не буде останнє слово в нашому житті. Ми завжди в безпеці в Твоїй присутності, будь то в житті або в смерті. Ми дякуємо Тобі, що Твої шляхи вище, ніж наші, і Твої думки більше, ніж наші думки. Ми покладаємо все це до Твоїх ніг, кожному бремені, кожної турботі. Вірити, що це найбезпечніше місце для цього. Ми любимо Тебе, Господь, нам потрібен Ти. В ім’я могутнього Ісуса, Амінь.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.