4 сильних молитов за мого брата в хороші і погані часи. Читаються душевно і з вірою в серці

Господи, нехай наша дружба буде рости та цвісти через спогади про вчорашній день і надію на завтрашній день.

В хороші та погані часи ви любите свого брата і хочете, щоб у нього було все найкраще, що може запропонувати життя. Ось 4 сильних молитов за вашого брата.

Молитва дружби

Ісус, мій Праведний Спаситель, дякую Тобі за милу дружбу з моїм братом. Спасибі, що зробили нас товаришами та помічниками в житті один одного. Будь ласка, підтримуйте нашу дружбу і ставте Свої благословення в центр наших відносин.

Нехай наша дружба буде рости та цвісти через спогади про вчорашній день і надію на завтрашній день. Ісус, я прошу це в ім’я Твоє небесне, амінь.

Молитва Захисту

Повелитель сили, будь ласка, накладіть захисний друк на життя мого брата. Благослови його безпекою та світом. Нехай він пройде через небезпеку життя з Твоїм всемогутньою присутністю. Захистіть його тіло, розум і серце. Будь ласка, захисти його від зла цього світу і пролий своє світло так глибоко в його дух. Нехай він знайде втіху у Твоєму світлі. Під праведне ім’я Ісуса, амінь.

 ""

Молитва про здоров’я

Єгова Рафа, мій Цілитель, будь ласка, поправи мого брата. Коли він стане старше, наділяє його сильним тілом і духом. У міру того, як його розум старіє, вносите в його думки мудрість і силу. Оточіть його Твоїми благословеннями, щоб він процвітав у Твоєму царстві. Іди поруч з ним, о Боже. Занурте його добрим здоров’ям і видужав істотою. Амінь.

Молитва сили

Бог Небесного воїнства, я прошу Тебе про це з люблячим серцем. Будь ласка, принеси сили моєму братові. Нехай його тіло і розум знайдуть енергію і завзятість, щоб увійти у свою долю. Я знаю, що у Тебе припасені для нього важливі справи, Господь. Будь ласка, допоможіть моєму братові подолати будь-які внутрішні чи зовнішні перешкоди. Очистить його дух від гріха і допоможіть йому зробити нові кроки вперед. Нехай через Тебе він знайде в собі сили взятися за справу сьогодні. Амінь.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.