Молитви, щоб ваш шлях у житті був безпечним і успішним. Читайте з вірою в серці

Нехай Христос живе в моєму серці через віру, щоб я, вкорінений і укріплений в любові, міг мати силу пізнати любов Христа, що перевершує знання.

Молитва про процвітання бізнесу

Господь, моя Скала і Визволитель, дякую Тобі за те, що Ти створив все і в тебе все тримається. Ви сказали, що у вас є плани та мета для мене, плани забезпечити мені процвітання, щоб не завдавати мені шкоди. Дозвольте мені довірити вам свій бізнес. Хай буде в мені слово Христа, навчивши мене усю мудрість.

Чи можу я працювати з вдячністю в моєму серці Бога. Що б я не робив, словом чи ділом, нехай я все роблю в ім’я Господа Ісуса Христа, дякуючи Богові Отцеві. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва про успішний шлях

Творець Бог, спасибі тобі за те, що у тебе є плани на мою користь і твою славу. Твоє слово говорить, що ти змусиш все працювати разом для мого блага. Будь ласка, слідкуйте за моїм бізнесом, захищайте мене від небезпек і ведіть мене по шляху до процвітання та успіху.

Нехай Христос живе в моєму серці через віру, щоб я, вкорінений і укріплений в любові, міг мати силу пізнати любов Христа, що перевершує знання. Так виповниться я всією повнотою Бога. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про безпечне майбутнє

Люблячий Батько, спасибі, що знаєш усі мої потреби. Ви обіцяли, що мені не потрібно ні про що турбуватися, але в будь-якій ситуації я повинен звертатися зі своїми проханнями до Бога. Коли я турбуюся про свої справи, будь ласка, дай мені світ. Нагадай мені, що, хоча я можу помилятися і зазнати невдачі, моє майбутнє в тобі.

Нехай ти, Бог усякої благодаті, що покликав мене через Христа Ісуса до вічної слави, зробиш, сильним. Тобі слава і честь на віки віків. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.