Молитви про створення дива, відновлення зруйнованих шлюбів і цілющу силу

Три молитви, які потрібно вимовляти з вірою в серці при створенні дива, коли зруйнований шлюб, а також потрібно зцілення.

Молитва про диво

Господи Ісусе, я знову тут, прошу Тебе робити те, що Ти можеш зробити в моєму житті. Писання каже мені, що Ти вчора, сьогодні і навіки Той же. Ти Бог, який творить чудеса! Так зроби чудо в мені! Зціли мене! Визволи мене від моєї схильності до занепокоєння і тривоги. Покажи мені, як Ти борешся за мене. Дайте мені уявлення про те, як я повинен виглядати здоровий і допоможи мені з завзятістю, і цілеспрямованістю. Візьми мої зусилля і Додай їх, Господь. Моя душа чекає, щоб Ти зробив те, що міг зробити тільки Ти. Я люблю Тебе, Господь. Амінь.

Молитва про відновлення зруйнованих шлюбів

Батько, це в Ефесян здається неможливим зараз. Все, що говориться в цих віршах – це те, що ми не можемо зробити окремо від Тебе. Але сьогодні ми клянемося вірити в Тебе. Ми обіцяємо довіряти Тобі через розбитість і горе, вважаючи, що це не буде тривати вічно. Процес вибачення почнеться в наших серцях в цей самий момент, але ми залишимо відновлення і примирення в Твоїх руках.

Візьми все це – наш шлюб і наше життя. Ми прийшли до кінця самих себе і здатності відновлювати те, що було зламано в нас самих, наших дружин і наших шлюбах. Розбий все, якщо потрібно, щоб повністю відновити те, що було втрачено. Проходячи через невідомий стан нашого майбутнього, ми віримо Тобі. Прийди, Господь Ісус в наше життя чудовим зціленням. В ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва про цілющу силу

Батько, будь ласка, прости мене за бажання здатися і відвернутися від Тебе. Я так втомився і так боляче. Будь ласка, дай мені сил йти далі. Сьогодні я вибираю Твою цілющу силу, щоб працювати в моєму житті. Я буду охороняти своє серце від гіркоти і гніву. Я не відступлю. Я вважаю за краще вірити, що сьогоднішня біль – це основа завтрашньої перемоги. В ім’я Ісуса, Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.