22 січня День ангела для Антоніни: що означає це ім’я, характер і доля у дівчаток названих цим ім’ям

Антоніна не любить гаяти гроші та завжди знаходить на базарі вигідну ціну на продукти. Це добра і чуйна людина, у якого багато подруг і друзів.

Ім’я Антоніна з латинської перекладається як широка. Антоніні характерно чуйність, довіра. Вона завжди підтримає людини у всьому. Свої проблеми вона не випинає перед іншими.

Характер

Антоніна – берегиня домашнього вогнища. Це турботлива і вміла господиня. Вона добре готує і непогано в неї виходить економити. Поетом у неї в родині завжди достаток і щастя. Антоніна добра і чуйна людина.

Щоб зберегти сім’ю, вона буде терпіти все.
Доброта Антоніни відрізняється від доброти Анни. Це не серцева доброта в прямому розумінні. Антоніна діє за принципом: як ти ставишся до людей, так і люди будуть ставитися до тебе. Коли Тоня маленька ще, то вона поводиться перед дітьми як вихователь.

Робота

Вона любить керувати та командувати. Це та людина на якого можна покластися в скрутну хвилину. Їй немає заміни на роботі. Хоча коли вона начальниця, то проскакують деспотичні нотки.

 ""

Заміжжя

Коли Антоніна ще не вийшла заміж, то вона буде діставати своїх шанувальників. Але коли Антоніна вийде заміж, то вона відразу перетворитися. Вона стає сімейною людиною і для неї сім’я це все. Антоніна не любить гаяти гроші та завжди знаходить на базарі вигідну ціну на продукти.

Це добра і чуйна людина, у якого багато подруг і друзів. Хоча подруги прекрасно знають, що дружить з ними Антоніна і з урахуванням прагматизму. Але все одно вони люблять її. Щоб сім’я не розпалася Антоніна буде терпіти питущого чоловіка. І навіть змиритися зі зрадою чоловіка.

Антоніна буде щаслива, якщо її чоловіком буде Юхим. Сприятливі для шлюбу також Юрій, Олег, Семен, Сергій, Віталій. Невдалий шлюб буде з Іваном, Гнатом, Денисом, Максимом.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.