23 січня День ангела для Петра: що означає це ім’я, характер і доля у хлопчиків названих цим ім’ям

У школі хлопчики з ім'ям Петя - прекрасна успішність і всі предмети їм даються легко. Після закінчення школи, Петя хоче вчитися далі.

Значення імені

Якщо перевести з давньогрецької мови, то ім’я Петро означає: скеля, стрімчак, кам’яна брила.

Дитинство

Хлопчики, названі цим іменем ростуть допитливими. Вони цікавляться практично всім: як літає ластівка і як вони будують гнізда, як обертається підшипник і чому сова вночі все бачить. Він солідарний зі своїми однолітками та коли хтось нашкодив, то Петя буде разом з ними та нікого не продасть. У нього непоганий голос і Петя прекрасно співає, музично він обдарований.

Якщо батьки віддадуть його вчитися в музичну школу, то це Петі буде тільки на користь. Навчається в школі хлопчики з ім’ям Петя – прекрасно і всі предмети їм даються легко. Після закінчення школи, Петя хоче вчитися далі.

 ""

Професія

Закінчивши ВНЗ Петя може бути вченим, слідчим або письменником. Навчається у ВНЗ він добре і всі предмети йому також легко даються. Він схильний до аналізу проблеми.

Сім’я

Юнаки з ім’ям Петро тривалий час шукає свою другу половину. Однак коли він знайде її, то буде домагатися майбутню дружину наполегливо. Він не буде в родині звинувачувати в виниклі проблеми нікого крім себе.

Дружина повинна бути йому вірною. Петро дуже любить свою маму і дружині потрібно миритися, що свекруха підказує синові як поступати в різних випадках. Якщо у Петра є настрій, то він займається господарством по будинку, в іншому випадку його не відразу змусиш щось зробити вдома.

Петро дуже ревнивий чоловік.
Якщо у нього буде конфлікт з дружиною, то на цьому грунті він може змінити їй, щоб самоствердитися.

Випиває мало.

Краща жінка ради Петра: Ангеліна, Алевтина, Аліна, Варвара, Віра, Вероніка, Веста, Гелла, Глафіра, Данута, Діана, Євгенія, Катерина, Лариса, Людмила, Марта, Наталя, Роксана, Світлана, Христина, Елла, Ядвіга.

Невдалий союз: з Борислава, Валерією, Діною, ялинових, Зінаїдою, Інгою, Іриною, Мариною, Неллі, Оксаною і Тетяною.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.