Надихаючі молитви про душевний спокій. Читайте з вірою в серці!

Господи, я завжди буду хвалити Тебе, бо Ти був зі мною, дбав про мене з того часу, як я був в утробі матері, і Ти був моєю силою і захистом все моє життя.

Неспокійний розум приносить занепокоєння і неспокійний дух. Ось 3 самих підбадьорливих молитов про душевний спокій.

Молитва, яка заспокоює мій розум

Я дякую Тобі, о Боже, мій Спаситель, за те, що Ти вірно відповів на мої молитви таким страхітливим чином. Мій Творець, Ти сформував гори Своєю силою, і я вірю, що Ти подбав про ці турботи та турботи, які крадуть мій світ.

Ти заспокоїв бурхливі океани, і тепер я прошу Тебе заспокоїти мій розум. Я молюся в ім’я Ісуса, Хліба Життя, амінь.

 ""

Молитва про душевний спокій-1

Кладу тобі до ніг Молитва
Всемогутній Бог, коли мої думки підіймаються і прагнуть похитнути мій спокій в Тобі, коли тривога, хвилювання і страх підіймається, щоб турбувати мене, будь ласка, нагадай мені принести все в молитві до Тебе, покласти все це до Твоїх ніг з подяку за Твою турботу і піклування, щоб ніщо не порушило спокій і безпеку, якими я володію в Тобі.

Дякую Тобі, милосердний і милостивий Бог, за те, що я можу довести до Тебе всі свої прохання і тягар. Амінь.

Молитва про душевний спокій-2

Молитва про захист від неспокійного розуму
Господь, я приходжу до Тебе за захистом від неспокійного розуму. Зверни до мене вухо і звільни мене. Мій розум пригнічений жорстокими лещатами страху.

Я завжди буду хвалити Тебе, бо Ти був зі мною, дбав про мене з того часу, як я був в утробі матері, і Ти був моєю силою і захистом все моє життя. А тепер не залишай мене, чи не кидай. Будь для мене, Боже, моїй скелею безпеки. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.