Три молитви для щастя і достатку в кожній родині: потрібно молитися з душею, і буде вам счасть

Зберегти гармонію в житті-це велика праця. Якщо з цим виникли проблеми, не поспішайте впадати у відчай, можна лише з відкритим серцем і вірою звернутися до Всевишнього.

Щоб повернути взаєморозуміння в відносинах постарайтеся не тримати в душі образу і зло на свою другу половинку, утримайтеся від докорів в її сторону, утихомиривши свою гординю, першим зробіть крок до взаєморозуміння.

Цьому нас вчить Церква. Повернути щастя і благополуччя в сім’ю може допомогти ваше щире бажання і звернення в молитві до Ісуса Христа, Пресвятої Богородиці або будь-якого Святому.

Молитва на щастя в житті сімейної до Всевишнього читається такими словами:

Святий вівторок
Святий вівторок

«Господь Отець Небесний! В ім’я Ісуса Христа я молю Тебе про моє сімейне щастя. Даруй нам в нашій родині любов один до одного. Даруй нам, щоб наша любов зміцнювалася і множилася. Навчи мене любити мого чоловіка (дружину) від щирого серця, навчи мене любити його (її) так, як полюбив мене Ти і Син твій Ісус Христос. Даруй мені зрозуміти, що мені потрібно видалити з мого життя і чому мені потрібно навчитися, щоб у нас була щаслива сім’я. Даруй мені мудрості в моїй поведінці і в моїх словах, щоб ніколи не дратувати і засмучувати мого чоловіка (дружину). амінь »

Молитва про сім’ю до Пресвятої Богородиці

Моліться Святої Марії
Моліться Святої Марії

Володарці Преблагословенна, візьми під Свій покров сім’ю мою. Всели в серця чоловіка мого і чад наших світ, любов і непрекословіе всьому доброму; Не допусти нікого з сім’ї моєї до розлуки і тяжкого розставання, до преждевременния і внезапния смерті без покаяння. А будинок наш і всіх нас, що живуть в ньому, збережи від огненнаго запаленою, воровскаго нападу, усякого злого обставинах, разнаго страхування і диявольського мани. Та й ми купно і окремо, явно і потаємно будемо прославляти ім’я Твоє Святе завжди, нині, і повсякчас, і на віки віків. Пресвятая Богородице, спаси нас! Амінь.

Однією з найвідоміших молитов про мир в сім’ї є звернення до Богородиці

Святий Трифон
Святий Трифон

Володарка Преблагословенна, візьми під Свій покров сім’ю мою. Всели в серця чоловіка мого і дітей наших світ, любов і непрекословіе всьому доброму; Не допусти нікого з сім’ї моєї до розлуки і тяжкого розставання, до преждевременния і раптової смерті без покаяння.

Для молитви треба усамітнитися, щоб вам ніхто не завадив. Можна запалити свічку біля образів і подумки налаштуватися на молитву. Прости в душі свого обранця і попроси пробачення у Небесних Заступників за ваші сварки в родині. Читати молитву можна і потрібно кожен день з вірою в душі, тоді вона буде почута.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.