Молитви про прощення і про співчуття до інших людей. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, прости мене за біль, яку я заподіяв іншим людям. Мій обов'язок був повністю оплачений дорогоцінною кров'ю Ісуса. Прокляття гріха більше не тримає мене.

Молитва нерозділеного серця

Господи, дякую тобі за те, що ти моя сила і моя пісня, ти наповнюєш моє серце радістю. Я радію твоєму прощення і милості, яку ти виявляв до мене протягом всього мого життя. Будь ласка, поновіть моє серце і розум. Дайте мені нерозділене серце і помістіть в мені новий дух.

Прибери моє кам’яне серце і дай мені серце із плоті. Допоможіть мені наслідувати вам через роботу, що надихає  вашого Святого Духа, що живе в мені. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 ""

Допоможіть мені пробачити – молитва

Господи, дякую, що ви чуєте мої молитви та відповідаєте на них. Ви сказали, що, коли я молюся, якщо я щось маю проти кого-небудь, я повинен пробачити їх, щоб ви простили мої гріхи та почули мою молитву. Господи, прости мені мої гріхи та допоможи мені пробачити тих, хто згрішив проти мене. Повідомити мене про будь-якого недоліку вибачення, який знаходиться в моєму серці, і дайте мені сили, які мені потрібні, щоб прощати.

Збільшуйте мою віру в те, що я можу прощати інших, так само як ви прощали мене. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Мій обов’язок оплачений – молитва

Отець вічності, прости мене за біль, яку я заподіяв іншим людям. Мій обов’язок був повністю оплачений дорогоцінною кров’ю Ісуса. Прокляття гріха більше не тримає мене. Той, кого Син звільняє, справді вільний. Допоможіть мені жити в цій свободі. Як я був прощений тобою, допоможи мені прощати інших. Можу я бути милостивим, бо ви були ласкаві до мене.

Можу я проявити співчуття до інших, так само як ви проявили співчуття до мене. Дозволь мені любити інших, так само як ти любив мене. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.