4 потужних молитов про те, щоб рухатися далі. Читайте з вірою в серці

Дорогий Господь, Ти знаєш, як мені подобалася моя робота і я покладався на дохід, який я отримував від неї. А тепер його немає.

Відмова від чогось, чого ви так довго хотіли, або від когось, з ким у вас був глибокий зв’язок, може бути одним з найскладніших і страшних речей, які вам коли-небудь доводилося робити у своєму житті. Ось 4 потужних молитов про те, щоб рухатися далі.

Молитва про втрачену можливість

Дорогий Небесний Отець, я молю, щоб Ти допоміг мені уникнути цієї втрачену можливість. Хоча мені це здавалося ідеальним, Тобі видніше, Господь. Допоможи мені довіритися Твоєї доброти та милості та не оплакувати втрату.

Господь, я вірю, що в майбутньому у Тебе є для мене ще більші та кращі речі, речі, які змусять мене зрозуміти, що це не було можливістю для мене. Я вірю в це з вірою. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва про втрачену дружбу

Дорогий Небесний Отець, я молю, щоб Ти допоміг мені, коли я зрозумів, як позбутися від цієї втраченої дружби. Хоча Ви радієте тому, що Ваші діти добре ладнають, я знаю, що це не завжди виходить, і люди розходяться.

Я молюся, щоб Ти благословив їх, коли вони підуть, і допоміг мені знайти нових друзів. Дякую Тобі, Господь, за те, що завжди був зі мною. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

 "Моліться
Моліться з вірою

Молитва за втрачену роботу

Дорогий Господь, Ти знаєш, як мені подобалася моя робота і я покладався на дохід, який я отримував від неї. А тепер його немає. Я молю, Господь, щоб Ти подбав про мене, поки я не знайду нового, і щоб я знайшов роботу, яка ідеально підходить для того, що Ти змушуєш мене робити в цей час моєму житті.

Хоча під час цього переходу буде нелегко рухатися далі, я знаю, що Ви мені допоможете. Ти ніколи не залишиш мене і не покинеш мене. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва за старий будинок

Дорогий Господь, я дуже вдячний Тобі за цей будинок і за все спогади, які у мене залишилися, поки я жив тут. Це було благословення, і я дуже вдячний за те, що жив тут.

Але зараз, коли я переїжджаю в новий будинок, Господь, я молю, щоб Ти допоміг мені з радістю покинути цей будинок і його спогади та бути готовим створити нові спогади в моєму новому будинку. Спасибі, що завжди доглядаєш за мною. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?