3 потужних молитов про захист та безпеку від зла і ворогів. Читайте з вірою в серці.

Господи, мені не потрібно боятися ні в якій ситуації, тому що ніщо не може зрівнятися з вашою могутньою силою.

Шкода може проникнути у ваше життя різними способами. Озброєння повним доспехами Бога і Його Слова допоможе вам знайти розраду.

Ці потужні молитви про захист та безпеку від шкоди та ворогів забезпечать вашій родині кращий захист, яку можна знайти, якщо ви вирішите довіритися Господу.

Молитва Захисту

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що ти мій захисник, моя постійна допомога у важкі часи. У твоєму слові сказано, що ти вірний, ти не дозволиш мені бути випробовуваним понад те, що я можу винести. Коли я відчуваю спокусу, ви обіцяли, що надасте вихід, щоб я міг винести.

Даруй мені захист від спокус. Дай мені сили подолати всі, що сьогодні протистоїть мені. Підтримай мене своєю незмінною любов’ю. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 "Так,
Так, по вірі вам буде!

Молитва Сили

Король королів, лорд лордів, спасибі за те, що ти мій щит і моя сила. Біблія говорить, що ви змусите все працювати разом для мого блага. Як ваша дитина, я можу бути наповнений силою і мужністю, тому що, куди б я не пішов, ви зі мною.

Мені не потрібно боятися ні в якій ситуації, тому що ніщо не може зрівнятися з вашою могутньою силою. Дай мені впевненість, що я зможу відпочити під твоєю захистом і мені нема чого боятися. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва з Божою метою

Вірний Батько, спасибі за те, що ти мій захисник і годувальник, все, що мені потрібно, є в тобі. Ви сказали, що у вас є плани та мета для мене, плани забезпечити мені процвітання, щоб не завдавати мені шкоди. Забери мій страх, тому що я з тобою. Я не буду турбуватися, тому що ти мій Бог.

Прошу зміцнити та допомогти мені. Коли я натрапляю на труднощі, будь ласка, підтримайте мене своїм праведним рукою. Збільшуй мою віру в те, що я можу жити з упевненістю, що я твоя дорогоцінна власність. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.