Молитви, які допоможуть вам у важкій життя. Читайте з вірою в серці

Бог-Творець, спасибі тобі за вірність і виконання всіх своїх обіцянок. Ви сказали, що надаєте силу втомленим і збільшуєте силу слабких.

Почуй мою заплакану молитву

Господь, дякую Тобі за прощення моїх гріхів на хресті. Я можу молитися вам з упевненістю, знаючи, що я покритий вашої праведністю. Біблія говорить, що тим, хто просить, буде дано, тим, хто шукає, буде знайдено, а тим, хто стукає, двері відкриються. Почуй моє прохання про захист сьогодні, Господь.

Ви не обіцяли, що у вашого народу буде життя без проблем, але ви пообіцяли, що позбавите своїх дітей від усіх цих проблем. Дозволь мені знайти спокій у твоїх руках. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 "Так,
Так, по вірі вам буде!

Визволи мене молитва

Бог-Творець, спасибі тобі за вірність і виконання всіх своїх обіцянок. Ви сказали, що надаєте силу втомленим і збільшуєте силу слабких. Ті, хто ховаються в тіні твоїх крил, знайдуть безпеку у важкі часи. О Боже, позбав мене від зла і будь моєю фортецею проти тиску, яке, здається, оточує мене. Нагадай мені, що ти сильніший будь-якого ворога.

Будь ласка, допоможіть мені відвести погляд від обставин і звернути на вас увагу. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про оновлення моєї сили

Люблячий Батько, спасибі, що впізнали мене. Спасибі, що любиш мене. Ваше слово говорить, що ті, хто сподівається на вас, силу відновлять. Вони будуть літати на крилах, як орли, вони побіжать і не втомляться, підуть і не помучаться. Я заявляю, що, хоча я можу ходити посеред біди, ви збережете мені життя.

Ви протягуєте руку проти ворога, ви захищаєте мене своєю могутньою рукою. Нагадай мені, що ніщо не зрівняється з тобою, Господь, і дозволь мені знайти спокій у твоїх руках. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.