Молитви, які допоможуть подолати проблеми в житті. Читайте з вірою.

Господи, Ти спростуєш кожна мова, який звинувачує мене, коли я довіряю тобі. Додай мою віру в Тебе.

Молитва про мою віру

Бог зцілення, спасибі тобі, що ти мій захисник, ти даєш мені перемогу над моїми ворогами. Біблія говорить, що якщо ваш народ змириться і буде молитися, то ви почуєте з небес, вибачте наші гріхи та зцілите нашу землю. Почуйте мою молитву про захист сьогодні. Ніяке зброю, створене проти мене, не може перемогти, коли я перебуваю під твоєю рукою.

Ти спростуєш кожна мова, який звинувачує мене, коли я довіряю тобі. Додай мою віру в Тебе, мій Бог, і дозволь мені взяти свою спадщину як твій коханий слуга. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва Світу Миру

Жалісливий Батько, дякую Тобі за те, що ти – світло світу, що направляє мої кроки на твоєму шляху. Коли я йду крізь темряву, захисти мене своїм вічним світлом. Ви сказали, що будете боротися за мене, поки я залишуся нерухомим, вкоріненим у вас.

Я з упевненістю заявляю, що ти мій порятунок, я не буду боятися, що хтось може зробити зі мною, коли ти поруч зі мною? Дай мені сили ходити вірою і правдою в любові всі дні мого життя. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 "Так,
Так, по вірі вам буде!

Молитва переможеної смерті

Ім’я більший від імен, спасибі за те, що ви воскресіння і життя, смерть не має над вами влади. Захисти мене своєю могилою підкорює сили. Твоє слово говорить, що я можу робити все через тебе, яке дає мені сили.

Я вірю в силу твого імені, яка захистить мене, коли я в небезпеці, підтримає мене, коли я відчуваю втому, віднесе мене, коли я впаду, врятує мене, коли я втрачуся. Почуй мою молитву сьогодні, Господь, через великого жалю, яке Ти відчуваєш до своїх дітей. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва “Перетвори мій розум “

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що твій шлях досконалий і бездоганний, твоє слово бездоганно і дієво. Ви обіцяли, що будете могутнім щитом для всіх, хто знайде в вас притулок. Дозволь мені сховатися твоїм щитом, що гасять кожну палаючу стрілу ворога.

Захисти моє серце від брехливих бажань гріха. Дозвольте мені змінитися через оновлення мого розуму. Нехай слова моїх уст і роздуми мого серця будуть прийнятні у твоїх очах. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.