Молитви про Божий захист

Батько, я хочу жити в тіні Твого крила. Коли життя важке, і я не знаю, що робити.

Молитва радості і безпеки

Дорогий Господь, В Твоїй присутності я знаходжу радість і безпеку. Спасибі за те, що Ти мій Захисник. Спасибі, що запропонував мені доступ до Твого нескінченного захисту і керівництву. Будь ласка допоможи мені. В ім’я Ісуса, амінь.

Дякую за Божий захист

Дорогий Небесний Отець, дякую Тобі, Господь, за любов до мене і нагадування про Твою Істині. Допоможи мені не спускати з Тебе очей, особливо за часів відторгнення. Дозволь мені згадати, що Ти можеш використовувати все для мого блага і Твоєї слави. Дай мені серце, яке вірить, і прибери бажання покладатися на моє власне розуміння. Дякую за Твою захист, забезпечення і присутність! В ім’я Ісуса, амінь.

Захист Бога

Батько, я хочу жити в тіні Твого крила. Коли життя важке, і я не знаю, що робити, допоможи мені згадати, що Ти зі мною і я ніколи не самотній. Я не можу жити без тебе. Я не можу зустрітися завтра без обіцянки Твого присутності. Сьогодні я віддаю перевагу ходити і жити під захистом Тебе, Всевишнього. В ім’я Ісуса Амінь.

Мій Господь

Господи, я так вдячний, що Ти мій Наставник, і що незалежно від того, наскільки глибока долина або темна яма, Ти пройшов переді мною і проклав шлях. Прости мене, коли я скаржуся, що шлях, який Ти зробив для мене, складніше, ніж я хочу. Я віддаю своє життя Тобі, Господь, мій Бог. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.