Молитва Миколи Угодника, чудотворця, який допомагає всім, хто захворів. Читайте з вірою!

Коли людині погано або він у чомусь має потребу, і тим більше захворів і просить про зцілення, потрібно звернутися до Миколи Угодника.

Історія

Святий Миколай народився в другій половині третього століття в сім’ї благочестивих християн в місті Патара в Малій Азії. Його батьки були благородними, забезпеченими людьми, любили допомагати бідним. Довгий час бездітні, вони молили Господа дати їм сина або дочку. На їх молитви була дана відповідь, коли народився Микола.

Юний Микола проявив великий талант до навчання і велику частину часу проводив за читанням Святого Письма. Його дядько, єпископ Патри, якій бачив, яким благочестивим був Микола. Він попросив батьків Миколи благословити їх сина на життя служіння Богу. Незабаром Микола став священник. Його батьки померли, а залишені йому гроші Микола віддав нужденним.

Бог дав Миколі дар творити чудеса. Одного разу, коли він був на кораблі по дорозі до Палестини, піднявся страшний шторм. Всі були в небезпеці. Святий Миколай став молитися Господу, і буря вщухла. Він також повернув до життя моряка, який упав з щогли та помер.

Святий Миколай хотів жити тихим чернечим життям на Святій Землі недалеко від Єрусалиму. Але у Господа були інші плани на нього. Микола повернувся в Малу Азію і поселився недалеко від міста Миру. Архієпископ Мирлікійський помер, і духовенство не знало, кого обрати на його місце. Бог прийшов у баченні до одного зі старих єпископів і сказав йому, що перша людина, увійшовши до церкви на наступний ранок, стане новим архієпископом. Цією людиною був Микола Чудотворець.

Святий Миколай жив у важкий час. Під час правління імператора Діоклетіана багато церков були зруйновані, а священні книги спалені. Церква страждала від єресі. Святий Миколай завжди мужньо захищав істинне вчення Ісуса.

Святіший архієпископ Мирлікійський Микола Чудотворець був дуже любимо людьми. До нього за допомогою зверталися все, не тільки християни. Святий Миколай прожив довге життя. Він помер в Господі в 342 році нашої ери та був похований в церкві Світи.

Допомога Миколи Чудотворця

Микола Чудотворець
Микола Чудотворець

Коли людині погано або він у чомусь має потребу, і тим більше захворів і просить про зцілення, потрібно звернутися до Миколи Угодника. Це завжди допомагає, тільки молитву необхідно читати з вірою в серці та душевно.

Однак потрібно не тільки звертатися до Миколая Чудотворцю тільки тоді, коли вам погано або ви захворіли. Періодично необхідно читати цю молитву. Ваше звернення до святого буде і прохання, а також подяку за все, що він зробив або зробить для вас.

Молитва про допомогу в лікуванні

О, Всесвятий Микола, догоджаючи преізрядний Господній, теплий наш заступнику і всюди в скорботах швидкий помічнику. Поможи мені, грішному і смутному, в цьому житті, умоли Господа Бога дарував ми залишення всіх моїх гріхів, еліко згрішив від юності моєї, у всьому житії моєму, справою, словом, помислом і всіма моїми почуттями, і під кінець душі моєї допоможи мені, окаянному, умоли Господа Бога, всього творіння Творче, избавити мя повітряних митарств і вічної муки, та завжди прославляю Отця, і Сина, і Святого Духа і твоє милостиво предстательство, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.