Молитви, які допоможуть вирішити проблеми в сім’ї. Читайте з вірою в серці

Всемогутній Бог, що дає сили, смиренно, я падаю на коліна, визнаючи, що зараз я потребую Тебе найбільше.

Нагадай мені молитву
Люблячи Бога, я знаю, що мені не слід ні про що турбуватися. Зараз я переживаю важкі часи, і мені дуже важко не турбуватися про всі ці проблеми. Одне накладається на інше. Молю Тебе в цій складній ситуації. Нагадайте мені про Своє багатство любов’ю і провидінням в ці часи. Допоможіть мені менше хвилюватися і більше довіряти Вам. В ім’я Твого допоможіть мені набути впевненості в тому, що в кінці кінців я буду вільний від тягаря фінансової нестабільності. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-9

Завжди вірна молитва
Боже милосердя, це було найдовше і обтяжлива час в моєму житті. Мене турбують нескінченні проблеми через фінансову нестабільність. Незважаючи на це, я знаю, що Ти більше всіх моїх турбот, всього мого болю і всього мого боротьби. Ти – Бог, що забезпечує, і я знаю, що ти завжди будеш вірний Своєму обіцянці. Направ мене через це час, щоб я зміг розпізнати Твою божественну допомогу в моєму житті. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-10

молитва Сили
Всемогутній Бог, що дає сили, смиренно, я падаю на коліна, визнаючи, що зараз я потребую Тебе найбільше. Я втомився і стомлений усіма фінансовими труднощами, які відчуваю. Я прошу Твою милостиво руку підняти мене, щоб я міг встати і зустрітися з ними особою. Дай мені силу, в якій я потребую, і фінансове благословення, якого я так довго чекав. Я вірю, що Ти поступишся мені дорогу. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-11

Веди мене молитва
Вірний Бог, Ти ніколи не підводив мене, і я знаю, що Ти не почнеш зараз. Хоча Ти знаєш про мене все, тим не менше, я тут, приходжу до Твого престолу, щоб попросити те, що мені потрібно. Я борюся з фінансами і не можу перестати хвилюватися. Я молюся, щоб Ти рухався своїм власним шляхом і провів мене через цей час. Я вірю у Ваші плани і обіцяю дотримуватися Вашому прикладу. Так забезпечиш ти мене і моїх близьких. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.