Молитви, що дають впевненість в житті. Читайте з вірою в серці

Небесний Отець, Ви бачите мене в цій ситуації, і я повністю усвідомлюю, що не зможу пережити цю фінансову кризу без Вас.

Серце моє – молитва

Небесний Батько, я приношу Тобі весь тягар, яке я ніс на собі так довго. Ви бачите мене в цій ситуації, і я повністю усвідомлюю, що не зможу пережити цю фінансову кризу без Вас. Своєю любов’ю і провидінням втішити моє серце і дозвольте мені відчути, що ви тут.

Дай моєму серцю знати, що Ти ніколи не залишиш мене. Я прошу допомоги, щоб я міг очистити свій розум і залагодити ситуацію. Будьте моєю втіхою і допоможіть мені подолати цю проблему. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-18

Покажи мені шлях молитва
Вічний Батько, я точно не знаю, куди мені тепер іти. Ось я у Твоїх ніг, прошу, щоб Твій світло осяяло мій шлях. Фінансова нестабільність в цьому світі творить. Це серйозно псує мої відносини з собою, з іншими людьми та з Вами.

Покажи мені шлях, щоб я більше не міг блукати та загубитися через цієї проблеми. Покажи мені, як подолати мої фінансові труднощі. Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!

Молитва про фінансову стабільність-19

Молитва з відкритими очима
Вірний Батько, ніколи у своєму житті я не чув, щоб Ти порушив обіцянку. Ви були вірні та вірні кожному сказаному вами слову. Я покладаюся на Тебе зараз більше, ніж будь-коли.

Відкрий мої очі, щоб я міг бачити Твоє достаток і провидіння всюди. Хоча я постав перед труднощами, допоможи мені не випустити з уваги Твій кінцевий план і мета для мене. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-20

Моя постійна молитва
Отець вічності, ніщо в цьому світі не вічне, крім змін, включаючи мою важку ситуацію. Ти моя єдина постійна, і я знаю, що Твоя влада над усім буде вічною.

Тримай мене ближче до себе, поки я перебуваю в цьому фінансовій кризі, оскільки я намагаюся вижити кожен день. Я вірю в Тебе, о Господи. Направ мене на шлях до фінансової свободи. Амінь.

Схожі статті

Торт “Пташине молоко”: рецепт досконалого десерту родом із далекого дитинства — той самий смак та аромат

У кулінарії існують страви, які не лише смакують, але й переносять нас у далеке минуле, до найтепліших спогадів дитинства не лише про їжу, а, головним чином, про тих, хто годував нас цією смакотою.

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.