Молитви для здобуття спокою і радості в житті. Читайте з вірою в серці

О Боже, мій Спаситель, я відчуваю, що занурююся в сумніви та побоювання. Допоможіть мені знайти тверду опору, коли я навчуся довіряти Тобі.

Молитва про наставляння і заспокоєнні мого духа

Вічний Батько, Ти дійсно сильний, щоб врятувати. Я приходжу до Тебе з цим тягарем і зізнаюся, що іноді я, по суті, відчуваю невіра, коли справа доходить до того, щоб покладатися на Тебе, щоб допомогти мені з ними. Прости мене за те, що я дозволив цим речам заважати моєму захопленню від Тебе.

Господь, я залишаю кожен аспект цих проблем Твоєму мудрому і милостивим рішенням. Я вирішую твердо вірити в те, що Твій Божественний рада направить мене і заспокоїть мій дух. Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде!

Молитва про тривогу-4

Молитва проти патернів нездорового мислення
О Боже, я даремно турбуюсь. Я не можу скористатися Твоїми нескінченними скарбами духовного комфорту. Допоможи мені упокоїтися у Твоїй мудрості та любові. Я знаю, що сатана хоче поглинути та зруйнувати мою душу і намагається заманити мене в пастку нездорової думки.

Допоможи мені керувати собою внутрішньо, бути пильним проти його хитрощі та старанно чинити опір його планам. Допоможіть мені бути стійким і твердим в моїй вірі. Амінь.

Молитва про тривогу-5

Молитва над побитими
О Боже, мій Спаситель, я відчуваю, що занурююся в сумніви та побоювання. Допоможіть мені знайти тверду опору, коли я навчуся довіряти Тобі. Будь ласка, підніми мою душу, щоб чіплятися за Тебе, і зосередити мій розум на Твоїх обіцянках.

Я дякую Тобі за те, що Ти підтримуєш мене і даєш мені сили стояти стійко, коли я відчуваю себе пригніченим цими обов’язками. Коли я відчуваю, що мене розчавлюють обставини, я дякую Тобі за те, що можу звертатися до Тебе за милістю і силою. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.