Молитва за серце вашої дочки з 5-ю проханнями до Господа для неї

Нехай дочка дізнається, що покора Тобі, Боже, - це найкращий шлях до життя, якого дійсно бажає її серце.

Ваша дочка – це дорогоцінний дар від Бога, і ви хочете зробити все можливе, щоб захистити її, підбадьорити її і зміцнити її довіру. Один з найбільших інструментів, які ми маємо як батьки, – це молитва! Наведені нижче молитви на різні теми, такі як самооцінка, мудрість, чистота і захист, можуть допомогти вам знайти слова для молитви за вашу дочку. Коли ви турбуєтеся про життя і вибору своєї дочки, ви можете покласти свої турботи на Ісуса і знайти мир, знаючи, що у Нього є план добра! Будьте мужніми тим, що Бог проходить через молитву, і ви можете озброїти себе і свою дочку мудрістю.

Молитва за серце вашої дочки

Дорогий Господь, я знаю, що Твоє Слово не повертається нікчемним, і я вірю великим речам для моєї дочки сьогодні:

1. Нехай вона рано дізнається, що покора Тобі, Боже, – це найкращий шлях до життя, якого дійсно бажає її серце (1 Царств 15:22).

2. Нехай вона знайде втіху в Твоїй здатності, Бог, досягти її, обійняти і врятувати її (2 Царств 22: 17-18).

3. Нехай вона знайде упевненість в Тобі, Боже, навіть коли настають важкі часи, і вона не знає, що робити, не зводячи очей з Тебе (2 Хронік 20:12).

4. Нехай вона тримає себе під контролем і не дає повного виходу негативної енергії на людей і ситуаціям, які її дратують (Притчі 29:11).

5. Нехай вона ходить в безпеці вашої призначеної цінності для неї. Дай їй сильну трудову етику і здоров’я, щоб виконати всі її завдання. Подаруй їй серце, яке хоче протягнути її руку нужденним. Захищайте її, бажайте їй правильного чоловіка, людини поваги і божественної честі. І нехай вона буде жінкою радості і сміху, чий характер, зосереджений на Христі, робить її найкрасивішою (Притчі 31).

Нехай ми обидва виростемо в наших відносинах з Тобою. В Ім’я Ісуса, амін

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.