Молитви допомагають впоратися з тривогою в серці. Читайте з вірою

Благословенний Господь, дякую Тобі за те, що покрив мене Твоїм миром.

Охороняй мій розум – молитва

Дорогий Бог Втіхи, я прошу Тебе зберегти моє серце і розум від всіх хвилювань і тривог. Бережіть мій розум від вторгнення тривожних думок і побоювань.

Святий Дух, будь ласка, навчи мене не ігнорувати та не пригнічувати мої турботи та страхи нездоровим способом, а просто покладати їх до Твоїх ніг з великодушною вірою, що так само як Ти проклав дорогу через Червоне море для дітей Ізраїлю, Ти поступишся мені дорогу. Амінь.

 "В "
Так, по вірі вам буде

Молитва про тривогу-14

Молитва подяки навіть у важкі часи.
О Боже, мені допомога в біді, я приходжу до Тебе сьогодні з подякою і вдячністю. Я дякую Тобі за те, що навіть коли я не знаю, в який бік повернути, і відчуваю себе невпевнено, тривожно і нервово, що Ти мій вірний друг поруч зі мною, Ти завжди забезпечуєш мене, Ти милостиво втручаєшся в мої труднощі та Твою безмежну доброту оточує мене як щит.

Ти так рясно поблагословив мене Своєю любов’ю і турботою, і я можу залишатися спокійним і знати, що ти – Бог. Амінь.

Молитва про тривогу-15

Крій мене своєю молитвою світу
Благословенний Господь, дякую Тобі за те, що покрив мене Твоїм миром. Він перевершує все, що я міг уявити або уявити, спускаючись, як голуб, посеред моєї бурі та моїх неспокійних думок. Я знаю, що Ти все розставиш підряд, коли я буду відданий Тобі.

Я знаю, що спокій вислизає від мене, коли я покладаюся на свою силу і свої плани, але Твоє небесний спокій м’яко просочується в мою душу, коли я звертаюся до Тебе в простій впевненості. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.