Молитви, які допомагають подолати труднощі в житті. Читайте з вірою в серці

Господи, коли я не впевнений, допоможи мені поглянути на тебе. Покажи мені і навчи мене, Господь, тим шляхом, по якому я повинен йти.

Візьми мою руку – молитва

Вірний Бог, я зізнаюся, що багато разів мені не вистачало здорового глузду або я не виявляв його. Мені часто не вистачає знань про те, що мені робити, або я знаю, але не роблю цього. У ці часи, Господь, будь ласка, візьми мене за праву руку. Не дай мені спіткнутися і не потрапити в небезпеку.

Будь для мене вірним Отцем, направляючи мене своїм радою. Хто у мене на небесах, окрім тебе? І на землі я бажаю тільки тебе. Ти сила мого серця і моя частка навіки. Амінь.

Навчи мене молитві

Боже, ти створив мене і любиш мене. Мої обставини не визначають мене, я як ваша дитина. Що б я не робив сьогодні, ваш люблячий погляд звернений на мене, і ви обіцяли дати мені пораду. Допоможіть мені донести до вас все в моєму житті.

Коли я не впевнений, допоможи мені поглянути на тебе. Покажи мені і навчи мене, Господь, тим шляхом, по якому я повинен йти, і шляхам, за якими я повинен йти. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва Провидіння

Бог, Творець усього, ти створив мене і знаєш мене краще, ніж будь-хто інший. Ти знаєш мене краще, ніж я сам. Ваші очі спостерігали за моїм розвитком в утробі матері, і всі мої дні написані у вашій книзі ще до того, як я народився.

Допоможи мені довіритися Твоєму провидінню, Господь. Ти мій годувальник і захисник. Ти моя мудрість і мій світ. Надсилайте мої думки, слова і дії в моєму житті. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Почуй мою молитву

Господь, в Тобі я знайшов притулок. Послухайте мене і швидше приходите мені на допомогу. Будь моїм притулком, оплотом мого визволення.

Звільни мене від мереж, розставлених для мене противником, бо Ти мій Спаситель і мій Бог істини. Я довіряю вам свій шлях, свої рішення і своє щастя. Амінь.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!