Молитви про захист від травм і формуванні здорових звичок. Читайте з вірою в серці

Боже, моя твердиня, я молю, щоб Твої ангели розташувалися навколо мене і захистили мене від будь-яких травм в результаті падінь або нещасних випадків.

Молитва про процвітання здоров’я

Всевишній Господь, я прошу процвітання для мого тіла. Будь ласка, подаруй мені багато років життя, здоровий розум, силу м’язів, кісток, серця і легенів, потужну імунну систему і відмінну спритність. Чим я здоровіше, тим ретельніше я можу виконувати Вашу роботу.

Господь, я дякую Тобі за те, що коли я звертаю увагу на Твої слова і зберігаю їх у своєму серці, вони приносять здоров’я всьому моєму тілу. Амінь.

Молитва про енергію

Боже, моя сила і пісня, я приходжу до Тебе сьогодні, просячи енергії для мого тіла і мого розуму. Будь ласка, благословіть моє тіло силою і життєвою силою, які мені потрібні, щоб виконати все, що Ти поставив переді мною, і дайте моєму розуму зосередитися і думати ясно і швидко.

Я дякую Тобі за те, що ти дав мені сили та енергію, щоб робити мою роботу і прославляти Твоє Ім’я. Амінь.

Д
Так по вірі вам буде!

Молитва про захист від травм

Боже, моя твердиня, я молю, щоб Твої ангели розташувалися навколо мене і захистили мене від будь-яких травм в результаті падінь або нещасних випадків. Я молюся, щоб Ти дав мені гарне почуття рівноваги, гарне зосередження на тому, що я роблю, і гарне просторове сприйняття, щоб я міг добре працювати в навколишньому середовищі.

Я так вдячний, чудовий Спаситель, що Ти йдеш попереду і позаду мене і бережи мене Своєю люблячою рукою. Амінь.

Молитва про формування здорових звичок

Мій Господь Перемоги, я молюся, щоб Ти зробив мене переможцем в розвитку звичок на все життя, що сприяють хорошому здоров’ю, і допоміг мені подолати шкідливі звички, такі як переїдання, куріння, надмірне вживання алкоголю або сидячий спосіб життя.

Допоможіть мені розвинути хороші звички, такі як фізичні вправи, є багато корисних овочів і фруктів і обмежити споживання нездорової їжі. Нехай благочестиві чесноти самоконтролю і дисципліни тримають мене на правильному шляху. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.