Молитви, що дають силу і здоров’я в наш важкий час. Читайте з вірою в серці

Я стою перед Тобою, Господь, з простягнутими руками, і мені нема чого запропонувати, крім моєї віри в Тебе.

Навіть християни натрапляють на труднощі протягом усього свого життя. Ось 3 потужних молитов про підбадьорення, силі та надії.

Молитва про силу

Могутній Бог, Ти вічний Бог. Тільки ти даєш силу тижня і силу тим, у кого її немає. Господь, Ти говориш мені, що надіються на Тебе оновляться у своїх силах.

Я стою перед Тобою, Господь, з простягнутими руками, і мені нема чого запропонувати, крім моєї віри в Тебе. Моє випробування виснажує мене, і без Твого втручання я не можу йти вперед. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про божественне здоров’я

Єгова Рафа, мій Цілитель, я молюся, щоб я міг ходити в божественному здоров’я, без хвороб і недуг. Я знаю, що це Твоя воля, щоб я був здоровий. Я дякую Тобі за те, що коли моє серце опановує Твоїми словами і я буду дотримуватися Твої заповіді, я буду жити багатої життям, яку Ти призначив для мене.

Дякую Тобі, що коли я отримаю Твої слова, у мене буде довге життя. Господи, зроби мене деревом, посадженим у води, листя якого не в’януть. Амінь.

Молитва про добре здоров’я

Молитва про хороше психічне здоров’я
Боже мій Спаситель, будь ласка, спаси мене від дисфункционального способу мислення і благослови мене хорошим психічним здоров’ям. Нехай мене не утримують в полоні почуття тривоги, страху, гніву або печалі, і нехай мій мозок функціонує відповідно до порядку і контролем.

Я благословенний, коли приймаю притулок в Тобі. Я так вдячний, що Ти підтримуєш мене і підіймаєш мою голову. Я можу відпочивати та насолоджуватися Твоїм спокоєм, що перевершує розуміння. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.