Молитви, які допомагають вийти з важкої ситуації в житті. Читайте з вірою в серці

Господи, візьми мене за руку і підніми мене, щоб я зміг встати на ноги та знову домогтися успіху в цьому світі. Допоможіть мені не втрачати надії.

Молитва з відкритими очима

Вірний Батько, ніколи у своєму житті я не чув, щоб Ти порушив обіцянку. Ви були вірні та вірні кожному сказаному вами слову. Я покладаюся на Тебе зараз більше, ніж будь-коли. Відкрий мої очі, щоб я міг бачити Твоє достаток і провидіння всюди.

Хоча я постав перед труднощами, допоможи мені не випустити з уваги Твій кінцевий план і мета для мене. Амінь.

Моя постійна молитва

Отець вічності, ніщо в цьому світі не вічне, крім змін, включаючи мою важку ситуацію. Ти моя єдина постійна, і я знаю, що Твоя влада над усім буде вічною.

Тримай мене ближче до себе, поки я перебуваю в цьому фінансовій кризі, оскільки я намагаюся вижити кожен день. Я вірю в Тебе, о Господи. Направ мене на шлях до фінансової свободи. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Зміни мене молитва

Могутній Бог, наразі я прошу Твоєї божественної допомоги в моїх фінансах. Я перепробував всі наявні у мене плани, але нічого не допомогло. Тепер я розумію, що тільки Ти та тільки ти можеш змінити мої обставини. Змініть мене і моє сприйняття життя. Внуши мені, що ти один контролюєш все.

Ти могутній Бог, безмежний і рясний. Я молюся, щоб Ти стежив за мною і тримав мене поруч з Тобою кожен день. Амінь.

Простягни мою руку – молитва

Бог Достатку, я дуже стурбований і наповнений негативними думками, що виникають через мого фінансового становища. Я приходжу до Тебе, смиренний, просячи Твоєї сили та присутності. Допоможіть мені очистити мій розум і використовувати Твій дар мудрості, щоб вибрати краще для мене рішення в цій ситуації.

Візьми мене за руку і підніми мене, щоб я зміг встати на ноги та знову домогтися успіху в цьому світі. Допоможіть мені не втрачати надії, не дивлячись на всі ці неприємності. Амінь.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.