Сильні молитви про здоров’я душі і серця. Читайте з вірою

Господи, я знаю, що моя душа буде процвітати, коли я буду сповнений Твого Слова та усвідомлюю благодать, якою я володію в Тобі.

Молитва про заспокійливу ніжність

Господь мого Миру, я приходжу до Тебе з розумом, повним поспіху і суєти життя, які потребують зосередження і відпочинку. Господи, будь ласка, нагадай мені, що мовчання – це нормально, тому що тоді я можу чути Твій тихий шепіт.

Нагадай мені, що це нормально – просто сидіти та міркувати про Тебе і Твоїх обіцянках, тому що це те, що позбавляє мене від цього жалюгідного стану. Принеси мені Свою заспокійливу ніжність. Амінь.

Молитва, щоб світ Божий царював в моєму серці

Небесний Батько, я молюся, щоб світ, що виходить від Христа, запанував в моєму серці. Дякую Тобі за те, що Ти покликав мене жити у світі. Я вдячний Вам за те, що Ви задовольняєте всі мої потреби, і що мені не потрібно турбуватися про ситуації.

Допоможіть мені не хвилюватися через те, що роблять або кажуть інші, але зробіть їм знижку і вибачте тих, хто мене ображає. Дай мені м’якість і терпіння, необхідні для мого душевного спокою. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про здоров’я моєї душі

Господь, я дякую Тобі за Твій світ, який виходить від єдності з Тобою і моїми братами та сестрами у Христі. Молюся про внутрішній спокій і здоров’я душі. Я дякую Тобі за свідоцтво Твого Духа, яке є моєю внутрішнім Захистом.

Я знаю, що моя душа буде процвітати, коли я буду сповнений Твого Слова та усвідомлюю благодать, якою я володію в Тобі. В Ім’я Ісуса, нашого Посередника між Богом і людиною, амінь.

Молитва про серце

О Боже, послухай мій крик! Моє серце переповнене. Тихо чекаю Тебе, мою перемогу, мою непохитну міцність. Коли я відчуваю себе розбитим на частини, я приходжу до Тебе за відновленням і виливаю Тобі своє серце. Я завжди довіряю Тобі.

Я дякую Тобі, дорогий Господь, за Твою силу і незмінну любов, які підтримають мене і приведуть до перемоги. Слава Тобі вічно, Амінь.

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.