Молитви, що дають ясність розуму, коли ви стикаєтеся з труднощами і розгубленістю в своєму житті

Господи, допоможи мені йти твоїми шляхами, підкорятися твоїм наказам і довіряти імені Ісуса. Допоможіть мені зробити це і процвітати в усьому, що я роблю.

Молитва світу

Небесний Отець, Ти Бог миру, що перевершує розуміння. Коли мій розум зайнятий мирськими турботами, будь ласка, заспокойте мою тривогу і заспокойте мої страхи. Дай мені світ в моєму серці, моєму розумі та моєї душі. Можу я підійти до кожної частини життя з упевненістю, що виходить від вашого спокою.

Мені нема чого боятися, коли ти зі мною. Якщо ти за мене, хто проти мене? Нагадай мені про твою присутності та твоїй силі. Тому що твоє дорогоцінна особа сяє для мене. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Розуміння молитви

Розуміє Бог, Ти обіцяв дати мудрість кожному, хто попросить. Коли я йду по життю, дай мені мудрість і розуміння в кожному моєму рішенні. Надсилайте мої думки та направляйте мої кроки. Коли я відчуваю невпевненість і замішання, дозвольте мені покластися на вашу безмежну мудрість.

Нехай твій божественний Святий Дух буде діяти в мені, як світильник для моїх ніг і щит для мого розуму. Допоможіть мені мислити ясно і спокійно. Допоможіть мені діяти впевнено і мудро. Допоможіть мені прославляти вас у всьому, що я роблю. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про душевний спокій

Всезнаючий Батько, ти знаєш моє майбутнє і керуєш їм. Ти змушуєш все працювати разом для мого блага. Допоможіть мені довіряти вам, коли я думаю про своє майбутнє. Дай мені душевний спокій. Що б не трапилося, я знаю, що ви працюєте для мого блага і своєї слави. Допоможи мені жити вільно, знаючи, що моє майбутнє у твоїх могутніх руках.

Не знаю, що нас чекає попереду, але ніщо не може вас здивувати. Я стикаюся з невпевненістю, але можу бути впевнений, що все в ваших руках і все в порядку. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Промислова молитва

Щедрий Бог, ти мій годувальник, ти даєш мені все, що мені потрібно. У вас є процвітання. Дайте мені ясність розуму і думки, коли я натрапляю на труднощі та розгубленістю у своєму житті. Допоможіть мені зробити вибір відповідно до вашого словом і вашою волею щодо мого життя.

Допоможи мені йти твоїми шляхами, підкорятися твоїм наказам і довіряти імені Ісуса. Допоможіть мені зробити це і процвітати в усьому, що я роблю, куди б я не пішов. Нехай слова моїх уст і роздуми мого серця будуть прийнятні у твоїх очах. Через Ісуса Христа, нашого Господа. Амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.