Молитви проти тимчасових негараздів і гарного настрою. Читайте з вірою в серці

Господи, збільште мою віру, що я зможу випробувати щастя і радість у вашому вічному царстві.

Вимовте радісну молитву

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що твоє слово може принести радість моєму серцю. Я молюся, щоб ти освіжив мою втомлену душу. Благослови мене згідно з усіма обіцянкам у твоєму слові. ти завжди говориш правду та обіцяв, що почуєш мою молитву в ім’я Ісуса.

Очисть мене від мого гріха і через Твого Святого Духа мешкає в моєму серці. Тільки вам належить царство, сила і слава відтепер і в вічність. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про безпеку в обіймах Бога

Милосердний Бог, дякую Тобі за дар вічного життя з надлишком. Успокой мою печаль і допоможи мені випробувати благословенне життя, яку ти приготував для мене. Чи можу я знайти розраду в знанні, що я в безпеці у твоїх руках. Коли Ти близький мене до себе, мені нема чого боятися цього світу.

Можу я дізнатися солодкий спокій, який приходить від перебування у вашій присутності. Доторкнися до мого серця і допоможи мені радіти твоєму імені та твоєї любові. Можу я вихваляти тебе в вічності. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва з втішними словами

Творець Бог, спасибі тобі, що ніщо не може відлучити мене від твоєї любові. Мирські турботи викликали в моєму серці печаль. Я прошу вас сказати мені слово втіхи. Я молюся, щоб ваш дух працював в мені, звільняючи від печалі, сумнівів і страхів. Витри мої сльози та допоможи мені знайти полегшення у твоїй присутності. Можу я знайти притулок у твоїй любові та безпеку у твоїй тіні. Збільште мою віру, що я зможу випробувати щастя і радість у вашому вічному царстві. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про тимчасові недуги

Господь, мій Бог, допоможи мені підняти мої очі на Тебе, оскільки Ти – джерело всієї допомоги. Можу я з сумом серця знати, що ти мені ближче, ніж найближчий друг. Допоможи мені йти з тобою по дорозі світла і життя. Тримай мене поруч з собою і не дозволяй мені блукати. Відведи мене від швидкоплинних радощів світу і зосередити їх на своїй вічній радості.

Допоможіть мені поглянути на моє життя вічно, розглядаючи мої обставини як легкі та тимчасові негаразди в порівнянні з вагою очікує мене слави. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.