Молитви про надію для моєї сім’ї. Читайте з вірою в серці

Господи, прийди та воскреси наші душі. Давайте прорватися в нове життя. Допоможіть запалити надію в наших серцях і мир в нашому домі.

Молитва про фізичне зцілення моєї сім’ї

Ісус, мій Великий Цілитель, Ти глибоко зворушений, коли бачиш, що твій народ страждає. Ви бажаєте зцілення і рятування всім. Ви плачете про зломлені творіння, хворому гріхом. Оскільки моя сім’я вражена хворобами та іншими недугами, я прошу Тебе прийти та зцілити нас.

Скажи слова відновлення наших тілах, щоб ми могли зцілитися від наших немочей і жити у світі з Тобою та один з одним. В ім’я всемогутнє, амінь.

Молитва про зцілення сімейних відносин

Жалісливий і Милосердний Бог, що живе в родині, подібний до двосічного меча. Є і близькість, і товариські відносини. Але є також душевний біль і зраду. Оскільки всі ми грішники, ми заподіяли біль один одному різними способами.

З цієї причини я прошу, щоб Ти вилив на нас Свій зціляє Дух. Змастіть наші серця маслом і пом’якшити нас, щоб ми могли краще обіймати один одного і жити у світі, відпускаючи всю біль і образи. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про надію для моєї сім’ї

Милостивий Бог, щоб прожити це життя, всім людям потрібна надія. Моя сім’я щосили намагається знайти хоч якусь подобу чогось, чого можна було б очікувати. Ми подумки та емоційно знаходимося в кінці нашої мотузки. Наша віра слабшає, а мотивація вичерпується.

Господи, прийди та воскреси наші душі. Давайте прорватися в нове життя. Допоможіть запалити надію в наших серцях і мир в нашому будинку, оскільки ми з нетерпінням чекаємо вашого повернення в славі. Амінь.

Молитва про перебування в надії на Бога

Господь Ісус, надія світу – це не те ж саме, що Твоя надія. Світ жадає слави, влади та багатства. Його нагорода – земний успіх. Те, що Ти пропонуєш, не від світу цього, так що я і мій будинок ми будемо служити Господу. Наша надія не на князів або князівств, а тільки на Ваше ім’я. Тому благослови цей будинок, який сподівається тільки на Тебе.

Принеси нам мир, здоров’я і процвітання, щоб ми були готові служити Тобі у всіх наших справах. На Твоє жалісливе ім’я. Я молюся Твоїм ім’ям. Амінь.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.