Молитви про зцілення. Читайте душевно і з вірою в серці

Злий вантаж тілесної слабкості та болю виходить і ніколи не повертається в ім'я Ісуса. Божественне здоров'я - моя частка в ім'я Ісуса, амінь.

Молитва влади

Дорогий Ісус, ти дав нам владу зневажати змій і скорпіонів. Цією владою я наказую хвороби висохнути з коренем в ім’я Ісуса. Я був звільнений від усіх хвороб; тому дух немочі покинув моє тіло прямо зараз. Диявол, моє тіло – храм Божий, в ньому мешкає Святий Дух.

Я наказую тобі та твоїм демонам взяти на себе свою злу ношу і покинути моє тіло в ім’я Ісуса. Я молюся про це з вірою в ім’я мого Господа Ісуса, амінь.

Божественне Здоров’я

Батько, я хвалю і поважаю тебе сьогодні. Немає нікого такого, як ти на небесах і на землі. Для тебе немає нічого складного, мій король. Я приходжу до тебе і прошу зцілити моє тіло. Нехай ваш пожирає вогонь спалить всі хвороби та недуги. Кожна стріла хвороби з табору ворога, призначена для нанесення шкоди моєму тілу, виходить прямо зараз, в ім’я Ісуса.

Злий вантаж тілесної слабкості та болю виходить і ніколи не повертається в ім’я Ісуса. Божественне здоров’я – моя частка в ім’я Ісуса, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про цілющу силу

Небесний Батько, ти моя допомога в скрутну хвилину. Господи, мені так боляче, що я майже нічого не можу зробити. Я не знаю, що зі мною не так, і лікарі не можуть знайти в моєму тілі ніяких хвороб. Батьку, допоможи мені. Нехай твоя цілюща сила наповнить моє тіло.

Дозвольте цього текти в моїх клітинах, органах і душі. Очисть моє тіло і душу від усіх хвороб, натхнених демонами, і дай мені насолодитися божественним здоров’ям задля слави Твоєї святого імені, Амінь.

Переможна молитва

Святий Боже, я буду співати про твою великої любові до мене. Сьогодні я проголошую вашу любов і вірність, навіть попри біль. О, Боже, помасти мене силою і наповни мене світом. Господи, тримай мене своїм праведним правою рукою, поки я зцілюсь і видужую. Будьте для мене джерелом підтримки кожен раз, коли я відчуваю, що здаюся через занадто сильного болю.

Заглушіть настирливий голос ворога, коли він намагається відчути мій розум сумнівом і страхом. Нагадайте мені про ваших обіцянках зцілення, щоб я міг продовжувати боротися в цій боротьбі віри та ходити в перемозі. Я вірю і молюся в ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.