Молитва про розрив ланцюгів провини і сорому. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, я дякую Тобі за те, що, коли я шукаю Тебе, Ти покриваєш мене Своєю праведністю та одягаєш мене в честь. Амінь.

Молитва про звільнення від нарікання

Праведний Господь, будь ласка, звільни мене від моєї поганої звички постійно нарікати та скаржитися на мої обставини. Я знаю, що таке ставлення, по суті, пов’язано з відсутністю подяки за Твою турботу, і Ти ясно дав зрозуміти у Своєму Слові, що бурчання – це гріх.

Милостивий Отець, допоможи мені розвинути звичку дякувати Тобі за всі благословення, які Ти вилив на мене. Амінь.

Молитва про свободу від страху

Боже, мій Хранитель обіцянок, я зізнаюся, що перебував в стані страху і занепокоєння. Прости мене, Господь, і допоможи мені пам’ятати, що Ти дав мені не духу страху, але сили, любові та здорового розуму.

Попри те, що зараз ми переживаємо страшні часи, будь ласка, допоможіть мені не забути твердо дотримуватися Твоїх обіцянок захисту і забезпечення і знайти спокій під тінню Твоїх крил. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про розрив ланцюгів провини та сорому

Бог любить відданості, будь ласка, розірви ці ланцюги провини та сорому, які заважають радості, миру і вірі, які я маю в Тебе. Нагадай мені, дорогий Святий Дух, що віра в Ісуса приносить мені свободу від провини та що всякий, хто вірить в Тебе, що не буде осоромлений.

Я дякую Тобі за те, що, коли я шукаю Тебе, Ти покриваєш мене Своєю праведністю та одягаєш мене в честь. Амінь.

Молитва про позбавлення від негативних зізнань

Боже, Слово Істини, будь ласка, спаси мене від негативних зізнань щодо мого життя або життя інших людей. Я знаю, що Твоє Слово вчить мене, що смерть і життя знаходяться у владі язика. Святий Дух, допоможи мені пам’ятати, що слова моїх уст повинні відповідати тому, що говорить Твоє Слово.

Я знаю, що в Судний день мені доведеться дати звіт за кожне сказане мною по необережності слово. Допоможіть мені свідомо висловлювати позитивні та повні віри визнання над собою та оточуючими. Амінь.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.