Потужні молитви про віру і надію на Бога. Читайте душевно і з вірою в серці

Ці потужні молитви про віру і надію на Бога нагадають нам про те, що потрібно шукати рішення у Господа.

Молитва Богу Можливого

Батько, чудотворець, я надіюсь і вірю в Тебе, бо знаю, що з Тобою немає нічого неможливого. Так само, як Ти сказав Сарі про прийдешнє народження Ісаака, я знаю, що Ти поступишся дорогу, коли шляху немає. Ви воскресили Лазаря з мертвих. Ви знову зробили сухі кістки плоттю, а потім змусили дихання входити в них. Батько, Ти дбаєш про Своїх людей, і за це я хвалю Тебе.

Сьогодні ти такий же Бог, яким був тоді. Я вірю в силу Твоєї руки. Я вірю в Ваше втручання. Мій розум змусив замовкнути критиків. Я не чую невіруючих. Все, що я чую, це Тебе, мій Батько. Що може мені зашкодити, якщо я піду з Тобою? Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва за моє невір’я

Ісус, мій Спаситель, Ти зійшов на землю, щоб врятувати мене, і сказав мені вірити в Тебе. Ви сказали, що з вірою я можу навіть сказати горі: «Іди, кинься в море», і це буде зроблено. Мій розум знає, що якщо я вірю, довіряю і вірю в Тебе, я отримаю все, про що прошу, у Твоє святе ім’я.

Я вірю в Тебе, Ісус. Я вірю, що Ти Господь. Ти Бог Всевишній. Ви Творець Неба і Землі. Зітри мої сумніви, Ісус. Прибери все це. Допоможіть моєму невірству. Я віддаю себе в Твої праведні руки. Амінь.

Молитва про непохитному довірі

Боже, моя Сила, я уповаю на Тебе. Ти ніколи не залишав тих, хто шукає Тебе. Ти ніколи мене не підводив. Я знаю, що Ти ніколи мене не підведеш, тому що моє життя до сих пір була свідченням Твого величі. Зліпи мене в Твій образ і тримай мене ближче до себе. Покажи мені, як стати зрілим християнином і поліпшити своє ходіння по вірі.

Зміцни мою довіру до Тебе, щоб воно ніколи не похитнулося, з якими б битвами я ні зіткнувся на цій землі. Я заявляю, що моя вірність Вам завжди буде сильною. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.