Молитва подяки. Читайте душевно і з вірою в серці

Покажи мені, як бути вірним Тобі, як Ти був мені. Я довіряю Тобі всім серцем, душею і розумом. В ім'я Ісуса, амінь.

Молитва подяки

Дорогоцінний Ісус, в Тобі та через віру в Тебе, я можу наблизитися до Тебе зі свободою і впевненістю! Ісус, я дякую Тобі за те, що дозволив мені зробити це, хоча я не гідний і не заслуговую Твого присутності. Спасибі, що дозволили мені прийти до Бога. Спасибі, що завжди чуєте крики мого серця.

Покажи мені, як бути вірним Тобі, як Ти був мені. Я довіряю Тобі всім серцем, душею і розумом. В ім’я Ісуса, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва Сину Божому

Всемогутній Син Божий. Ви вірні своїм обіцянкам і переможете моїх ворогів, нехай навіть численних і могутніх. Я не втрачаю надії, тому що ходжу у твоєму божественній присутності. Я буду жити у Твоїй силі та мужність, тому що Ти мій Бог.

Я вірю в Тебе і Твоє слово, тому що знаю, що Твоє слово ніколи не підводить. Я дякую Тобі за багато обіцянок, які Ти сказав в моєму житті, і я довіряю Тобі. Амінь.

Молитва про благодать

Всемогутній Батько, я схиляюся перед Тобою, бо Ти прекрасний і гідний всієї похвали. Твоє слово заявляє, що я можу робити все через Тебе, Який мене зміцнює! Я повністю довіряю Тобі. Тільки ти мій Бог. Тільки ти моя радість. Ти моє серце і моя душа.

Ти трава під моїми ногами та небо нагорі. Тебе бачать і не бачать, Батько. Тримай мене за праву руку назавжди, наповни мене Твоєю благодаттю і зроби мене Твоєю всі дні мого життя. Амінь.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.