Молитва про шлюб і міцному майбутньому. Читайте з вірою в серці

Дорогий Господь, я дякую Тобі за святий дар шлюбу, який виходить від Тебе.

Ваша воля для молитви моєї дружини

Дорогий Господь, я дякую Тобі, бо Ти ідеальний сват. Я молю, Господь Ісус, щоб Ти звільнив слушного чоловіка / жінку в якості мого чоловіка / дружини в ім’я Ісуса. Я молюся, щоб будь-яка сила темряви, яка намагається перешкодити нам зустрітися, була розгромлена. Я відкидаю будь-якого потенційного чоловіка, який не поклоняються Тобі як свого єдиного істинного Бога. Я заявляю, що Твоя воля виповниться в моєму житті. Амінь.

Моліться з вірою!
Моліться з вірою!

Молитва про шлюб і міцному майбутньому

Дорогий Господь, я дякую Тобі за святий дар шлюбу, який виходить від Тебе. Ісус, я знаю, що сатана намагається зруйнувати шлюби та відносини по всій землі, але я молюся, щоб так само як Авраам послав свого слугу знайти дружину для Ісака, Твій Святий Дух допоміг мені знайти чоловіка / дружину, щоб бути з на все життя. Я протистою духу руйнування, який хоче зруйнувати мій шлюб ще до того, як він почався. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про уникнення спокуси

Небесний Отець, Ти сказав, що б я не попросив, буде дано. Ви сказали шукати, і я знайду; стукайте, і відчинять вам. Батько, я прошу, шукаю і стукаю за Твоїм відповіддю в моєму житті для чоловіка / дружини. Господь, поки я терпляче чекаю, допоможи мені не впасти в сексуальне спокуса, але допоможи мені не спускати очей з Тебе, бо ворог подібний рику лева, що шукає, кого б пожерти. Отже, Батько, Твоїм Святим Духом, допоможи мені залишатися чистим і святим, вірячи, що бажання мого серця буде швидко виконано. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.