Молитви у вівторок після Великодня: про віру, любов і милосердя

Бог дав нам силу, щоб жити вільно від гріха і жити повним життям!

Ангел сказав жінкам: Не бійся, бо я знаю, що ти шукаєш Ісуса, який був розп’ятий. Його немає тут, він воскрес, як сказав. Прийди і подивися, де він лежить. Тоді йди швидко і скажи своїм учням: «Він воскрес з мертвих і йде попереду вас в Галілею. Там ви побачите його. «Тепер я сказав вам». Матвія 28: 5-7

Наш Спаситель воскрес! Великдень – воскресіння Ісуса нагадує нам про те, що Бог робить все нове. Він дав нам силу, щоб жити вільно від гріха і жити повним життям!

Хоча легко забути справжню причину цього свята, давайте приділимо час того, щоб відкласти в сторону паски, яйця та кошики, наповнені смакотою, і згадати остаточну жертву Ісуса і Його воскресіння з могили.

Віра це Великдень

Дорогий Господь, звертай мої думки вгору до Тебе кожну хвилину кожного дня, особливо в Великдень і після неї. Допоможи мені протистояти спокусі зосередитися на хворобливих речах цьому земному житті і навчитися контролювати свої думки, щоб вони не потонули в моїй вірі або радості в Тобі. В ім’я Ісуса, амінь.

Любов і милосердя

Господи, як ми можемо віддячити Тебе? Ти переніс більше болю, більше сорому, більше печалі, більше горя, ніж ми можемо собі уявити.

Допоможи нам згадати, чому Ти віддав Своє життя.

Через любов. З милості.

Тому що ми відчайдушно потребуємо них обох.

В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.