Молитви подяки Господу про дарування роботи. Читайте з вірою в серці

Видаліть з наших сердець менталітет порівняння і суперництва і допоможіть нам зосередитися на загальне благо, а саме на зростанні нашої компанії.

Молитва про спільну роботу

Ісус, мій Спаситель, це ще один прекрасний день, коли Ти дозволив нам прийти до нас на роботу. Дякую вам за мене і своїх колег. Ісусе, допоможи нам працювати в команді. Видаліть з наших сердець менталітет порівняння і суперництва і допоможіть нам зосередитися на загальне благо, а саме на зростанні нашої компанії.

Нехай це місце буде веселим і допоможе нам жити в гармонії один з одним. В ім’я всемогутнього твого, я молю, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про радісні настрої

Славний Батько, ти гідний самої похвали. Оскільки я знаю вас і довіряю вам, я можу дякувати вас за будь-яких обставин. Я прошу вас оновити моя думка про мою роботу. Зізнаюся, я іноді бурчу і налаштований негативно. Я каюсь і бажаю змінити свій спосіб життя. Допоможіть мені висловити позитивний настрій.

Як каже мені твоє слово, радісне серце – хороші ліки. Нехай моє радісне ставлення зцілить мене і моїх колег. Дайте мені сили діяти в Дусі на роботі, щоб я надихав усіх, хто мене оточує. Амінь.

Молитва, щоб добре уявляти Бога

Отець вічності, я хочу добре уявити ваш характер і природу на моєму робочому місці. Допоможіть мені зробити це, бувши відмінним командним гравцем. Допоможіть мені бути професійним, але доброзичливим з моїми колегами. Дозвольте мені створити свою команду і не ображати інших. Дайте мені можливість зрозуміти свою роль в команді та бездоганно завершити свою роботу.

Допоможіть мені навчитися йти на компроміс і пробувати ідеї інших. Можу я бути свідком, щоб інші могли звернутися до вас. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.