Молитви, щоб бути доброзичливим і допомагати людям. Читайте з вірою в серці

Господи, дайте мені уявлення про те, як поводитися з колегами, які мають негативне ставлення, погану трудову етику, пліткують або недоброзичливі.

Працюйте як молитва

Вірний батько, спасибі за мою роботу. Господь, твоє слово говорить, що у всьому, що ми робимо, ми повинні робити це як з тобою, а не як людина. Сьогодні, коли я приступаю до роботи, дозвольте мені зробити це як з вами, а не як людина. Я покриваю себе і свого колегу кров’ю Ісуса.

Допоможіть нам зарядитися енергією, щоб ми могли з благодаттю розв’язувати проблеми. Господи, тримай наш розум чистим від будь-яких що відвертає чинникі і допоможи нам надихнутися здійснювати прекрасну роботу на славу Твого святого імені. В ім’я Ісуса ми молимося, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про позитивні відносини

Боже, Будівельник за все, будь ласка, допоможи мені побудувати позитивні відносини з моїми колегами. Дайте мені можливість бути натхненником і приносити радість тим, з ким я працюю. Допомагайте мені бути доброзичливим, допомагати людям, коли вони потребують допомоги, і підтримувати їх проєкти та ідеї. Дозвольте мені стати хорошим командним гравцем, з яким іншим подобається працювати.

Дайте мені уявлення про те, як поводитися з колегами, які мають негативне ставлення, погану трудову етику, пліткують або недоброзичливі. Допоможіть мені докласти всіх зусиль, щоб зробити те, що веде до миру і зміцнення інших. Амінь.

Молитва про надійність

Непохитний Батько, я дякую Тобі за твою вірність мені. Допоможіть мені бути схожим на вас – що заслуговує на довіру і надійним. Нехай мій бос, мої колеги та люди, яким ми служимо, знають, що я надійна людина. Допоможіть їм відчути впевненість в тому, що я роблю те, що обіцяю.

Допоможіть мені стримати слово, коли я скажу, що завершу проєкт в певний час. Допоможіть тим, з ким я працюю, зрозуміти, що я готовий підтримати їх проєктами. Чи можу я бути відомий на роботі як справжній, чесний і лояльний співробітник. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.