Молитви про милосердя і співчуття. Читайте з вірою в серці

Господи, символізм милості, яку Ти зробив своїм дітям, змушує моє серце чіплятися за клаптик надії.

Молитва про милосердя

Милостивий Господь, я відійшов від Тебе і зіпсував свої відносини. У глибині душі я боявся, що Ти не повернеш мене. Потім я згадав прекрасну історію з Осії, де Ти повернув його бунтівну дружину.

Символізм милості, яку Ти зробив своїм дітям, змушує моє серце чіплятися за клаптик надії. Будь ласка, вибачте мені, і допоможіть мені навчитися присвячувати своє серце і наполегливо слідувати за Тобою. Амінь.

Молитва про співчуття

Небесний Отець, Твоє Слово говорить нам про те, як Ти будеш співчувати Своїм дітям і підкорювати їх беззаконня. Обожнюю це слово, впокорюй. Господь, я прошу Твого співчуття і вибачення за моє життя.

Я молю Тебе, щоб Ти дав над все мої гріхи та кинув їх в глибини моря, як і було обіцяно. Спасибі за те, що послали Ісуса померти на хресті, щоб зробити це можливим в моєму житті. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про Його присутності

Люблячий Господь, я дякую Тобі за обіцянку Твого присутності в моєму житті. Ти – Могутній, який рятує Своїх дітей і радіє про них з радістю. Будь ласка, заспокой мій дух Твоєї любов’ю і возрадуйся наді мною співом. Коли я борюся, допоможи мені згадати Твою непохитну і вірну любов. Я не зможу пройти по своєму житті без Твоєї любові та постійного спілкування. Амінь.

Молитися за світло

Великий і могутній Бог, я перебуваю на низькому етапі свого життя, у мене немає сил. Я спотикаюся, як ніби йду в темряві. Я молюся, щоб Ти був моїм Світлом і Силою, щоб вивести мене з цієї темряви. Дайте мені можливість бігати, як олень, по крутих схилах моєму житті, не спотикаючись і не падаючи. Будь ласка, благослови мене своєю присутністю, підбадьоренням і надією. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.