Молитва під час сумнівів і тривог. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, Ти тут, щоб підштовхнути мене, коли я чиню правильно, і Ти поруч, коли я збиваюся зі шляху, допомагаючи мені повернутися на правильний шлях.

Молитва настанови

Люблячий Батько, Ти – провісник усього небесного розуміння і Єдиний здатний провідник по шляхах, що ведуть до радості та самореалізації. Дай мені проникливість, щоб перевірити та виправити моє власне розуміння і відкинути всі непотрібні думки, які збивають мене з колії.

Зроби моє серце більш чутливим до Твоєї керівної руці, щоб я міг відчувати, розуміти та цінувати Твою роботу в моєму житті. Допоможи мені повністю підкоритися Твоєму керівництву, щоб мої шляхи завжди були прямими. Амінь.

Молитва про мудрість за часів сумнівів і тривог

Всемогутній Батько, Ти вірно даєш мудрість і розуміння кожного разу, коли мені потрібна допомога і керівництво. Допоможи мені згадати незліченну кількість разів, коли Ти вилив на мене благословення. Тіште мене думками про вашу вірною і люблячою турботи, щоб я міг позбавити свій розум і серце від сумнівів і тривог.

Допоможіть мені знайти мудрість у Твоїх вірних обіцянках. Нехай вони підбадьорюють мене, коли я шукаю і дотримуюся Твоєму напрямку і повністю зосереджую на життя, яку Ти бажаєш для мене мати. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Прославлення Бога молитвою про мій вибір

Славний, Ти гідний всілякої похвали. І Ти бажаєш, щоб я почитав Тебе не тільки в важливих сферах мого життя, але навіть в, здавалося б, тривіальних аспектах. Я знаю, що успіх в житті завжди буде корениться в Тобі, тому допоможи мені пам’ятати про це і постійно ставити Тебе в пріоритет в моєму житті.

Дай мені мудрість робити обережний вибір, маючи на увазі Тебе, і робити кроки та слідувати вказівкам, які шанують і прославляють Тебе. Амінь.

Перебування в Ньому молитва

Господь Бог, Ти завжди дбав про мене як про люблячого Отця. Ви викладаєте краще для мого життя. Ти тут, щоб підштовхнути мене, коли я чиню правильно, і ти поруч, коли я збиваюся зі шляху, допомагаючи мені повернутися на правильний шлях. Навчи мене, Господь, завжди бути уважним до Твоїм люблячим виправлень.

Допоможіть мені зрозуміти та пригадати мою потребу бути поруч з Вами. Допоможи мені знайти Тебе у Твоїй Святому Слові, щоб я міг знайти більше мудрості в житті, в рішеннях, які я приймаю, і на шляху, який я вибираю. Амінь.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.