Молитва, коли нічого не допомагає. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, за часів невдач допоможіть мені триматися за Твої обіцянки керівництва і благословень. Допоможіть мені зберегти довіру. Амінь.

Молитва терпіння

Господь Небес, в Тобі я знаходжу справжній спокій, коли я втомився. Коли я відчуваю себе обтяженим, в Тобі я знаходжу полегшення. Я шукаю Твою мудрість. Я чекаю на Ваш напрямки. Навчіть мене бути спокійним і терплячим, особливо коли все складається не так, як очікувалося або планувалося.

За часів невдач допоможіть мені триматися за Твої обіцянки керівництва і благословень. Допоможіть мені зберегти довіру. Амінь.

Коли щось не допомагає – Молитва

Мудрий Батько, Ти з любов’ю закликав і обрав мене для Твого особливого задуму і мети. Ти завжди доглядав за мною, допомагаючи мені рости та досягати успіху. Я знаю, що не завжди все буде йти так, як я планував.

Намагаючись зрозуміти, чому мої плани не збуваються, я покладаю всі свої турботи на Тебе, Господь. Успокой і запевнив мене Своєю присутністю. Я вірю у Твою мудрість, коли Ти робиш все для мого блага. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про смирення

Батько, я знаю, що Ти Премудрий. Прошу вибачення за те, що я сумніваюся, що Ваше керівництво. Допоможи мені, Господь, смиренно підкорятися Твоєму керівництву і довіряти Твоїм шляхах. Принизь мене і навчи мене не покладатися на власну мудрість, а довірити свої плани Тобі. Постійно нагадуй мені, Господь, що тільки через Твою мудрість і керівництво я можу дістатися туди, де мені потрібно бути, і досягти всього, чого я можу досягти в цьому житті. Амінь.

Молитва про мудрість в можливостях

Всемогутній Батько, Ти наділяєш людини волею і здатністю працювати та добиватися чогось заради Твого блага. Розвивайте в мені усвідомленість, щоб відчувати, коли Твоя рука працює. Допоможіть мені розвинути проникливість, щоб знати, які можливості Ви мені посилаєте.

Очисть мій розум і пішли свій світ, коли трапиться нагода, якої я повинен скористатися. Не дозволяйте мені йти ні на сантиметр і вибирати неправильні або непродуктивні можливості. І дай мені мудрість вчитися на кожній нагоді, будь то позитивною або негативною, яка з’являється на моєму шляху. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.