Молитва на Яблучний спас, яку потрібно читати з 16 серпня 2021 року і кожен день

Молитва - найсильніші слова, адресовані до Бога. Якщо читати їх з вірою в серці, все задумане обов'язково здійсниться.

Молитва в Преображення Господнє

Господи Ісусе Христе, Боже наш, у Світі живий неприступному, Сяйво єси Слави Отче і Образ Іпостасі Його! Егда Прийди виконання часів, Ти за милосердя невимовне до занепалого роду людського Собі применшив єси, зрак раба прийняв ти, упокорив єси Собі, слухняним бисть навіть до смерті. Обаче перш Хреста і вольния пристрасті Твоєї на горі Фаворстей перетворився єси в Божественній славі Своїй перед святими Твоїми учні та апостоли, мало приховавши плоті сприйняття, так коли Тебе побачать распінаема, і смерті предаваемо, зрозуміють убо страждання Твоє вільне і Божество. Даруй же і нам всім, пречістия Плоті Твоєї Преображення святкують, чистим серцем і не кепськими уми зійти на Святу гору Твою прибував до сіл святої слави Твоєї, ідеже глас чистий святкуючих, глас несказанного радості, так тамо купно з ними віч-на-віч побачимо Славу Твою в невечірньому дні Царства Твого, і з усіма святими, що від віку Тобі догодили прославим Всесвяте ім’я Твоє з безначальним твоїм Отцем і Пресвятим і Благим і животворящим твоїм Духом нині і повсякчас, і на віки віків.

Молитва з вірою допоможе ближнім
Молитва з вірою допоможе ближнім

Що робити, щоб Ваша молитва була почута

В першу дуже повинна бути віра. У другу – чистота помислів і щирість всього, що ви говорите. Ну, і, звичайно ж, не можна обійтися без розуміння – ви обов’язково повинні розуміти кожне слово молитви, а також розуміти ту величезну відповідальність, яку ви берете на себе, читаючи ці слова.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.