3 кращих молитов подяки Господу. Читайте з вірою в серці

Ісус, Ти віддав Себе світові та зробив би це знову і знову, навіть якби тільки для того, щоб врятувати мене!

Багато церков і парафії беруть участь в поклонінні Богу. Це час відданості час присвячується мовчазної молитви та медитації. Ось деякі з кращих молитов для поклоніння, які можна використовувати.

Дорогий Бог, я дякую Тобі за те, що Ти послав Сина Твого, який взяв трохи хліба, благословив його і переломив, і сказав: “Візьми, це Моє тіло”. Твій Син теж взяв чашу і подякував. Він подав її Твоїм учням, які все пили з неї, кажучи: “Це Моя кров завіту, що за багатьох проливається”. Сьогодні, Господь, нас багато, ми прийшли подякувати та взяти участь в жертві, яку Ти приніс для нас, амінь.
Марка 14: 22-24

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Вічний Спаситель, Твій Син прийшов на цю землю, щоб бути хлібом життя! Дякую Тобі, Господь, тому що приходять до Тобі не будуть голодувати, а ті, хто вірують в Тебе, ніколи не будуть жадати. Спасибі, що вгамували наш голод і вгамували спрагу! Завдяки Тобі ми стали здоровими, завдяки Твоїй жертві ми вільні! Дорогоцінний Агнець, ми не приймаємо те, що Ти зробив для нас, як належне, амінь.
Іоанна 6:35

Дорогий Господь, Ти послав Свого Сина у вигляді хліба живого, що зійшов з небес. Ви обіцяли, що якщо хтось з’їсть цей хліб, він буде жити вічно. Хліб, який Ти дав для життя світу, був Твоєї плоттю. Батько, я безмежно вдячний за жертву, яку Ти приніс. Ти віддав Себе світові та зробив би це знову і знову, навіть якби тільки для того, щоб врятувати мене! Я люблю Тебе, Господь, амінь.
Іоанна 6:51

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.