Молитви подяки. Просіть Господа в рішенні своїх проблем. Читається з вірою в серці

Господи, я дякую Тобі за цей особливий період. Ми збираємося з захопленням в серцях. Ми постійно присвячуємо себе вченню апостолів.

Благословенний Батько, навіть коли Твій Син знав, що настав Його ця година, що Він піде з цього світу до Тебе на небесах, полюбивши Своїх (учнів), які були в цьому світі, Ти полюбив їх до кінця.

Під час вечері диявол уже вклав у серце Юди зраду Ісуса, але Ти все ж дозволив своєму Синові вмерти, щоб Він міг воскреснути та виконати закон і врятувати нас від вічного осуду! Дякую Тобі за те, що любиш нас так сильно, Батько, Амінь.
Іоанна 13: 1-4

Господи, я дякую Тобі за цей особливий період. Ми збираємося з захопленням в серцях. Ми постійно присвячуємо себе вченню апостолів і спілкуванню, заломлення хліба і молитві. Господь, ми присвячуємо себе куштування Твого тіла і Твоєї крові, як підбадьорюють нас Писання. Ми беремо участь у цьому, щоб цінувати той факт, що у нас є життя в Тобі, тільки завдяки Твоїй самовідданій жертві, амінь.
діяння 2:42

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Святий Боже, я молюся про те, щоб день у день ми продовжували одностайно в церкві та переломлює хліб від хати до хати. Нехай Євхаристія стане приводом, що об’єднує нас, коли ми розмірковуємо про жертву, яку Ти приніс для нас. Зійдемося разом з радістю і щирістю серця, вихваляючи Тебе за все, що Ти для нас зробив. Ми дякуємо Тобі за таку любов до нас, що Ти віддав за нас Свого єдиного Сина, амінь.
Дії 2: 46-47

Боже, чаша благословення, яку ми благословляємо на Вечері Господній, – це приношення крові Христа. Хліб, який ми ламаємо, – це приношення тіла Христового. Оскільки є один хліб, ми, багато, вірянині, об’єднані в одне тіло, бо всі ми їмо від одного хліба, який уособлює Тіло Христове. Ми дякуємо Тобі за Твоє тіло, і ми дякуємо Тобі за Твою кров, яка об’єднує нас, Амінь.
1 Коринтян 10: 16-17

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.