3 молитов про поновлення шлюбу. Читайте душевно і з вірою в серці

Коли ви переживаєте розрив довіри, може бути дуже складно відновити вашу віру в іншу людину.

Ось 3 молитов про поновлення шлюбу після перелюбу, які допоможуть вам відродити вашу минулу любов і відданість один одному.

Молитва про поновлення шлюбу

Господь, Будівельник за все, я прошу Тебе відновити мій шлюб. Моя дружина змінила мені, але розкаялася і повернулася до мене. І все ж мені важко довіряти та легко обурюватися. Допоможіть мені прощати, не дозволяючи, і довіряти, не бувши дурним.

Допоможіть нам перетворити цей шлюб разом в більш міцний союз, ніж був раніше. Давайте разом спробуємо радість і веселощі. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про відновлення вірного союзу

Боже мій, Ти – пожирає вогонь, і я прошу Тебе спалити в кожному з нас все бажання кого-небудь, все неповагу один до одного і будь-які почуття неповноцінності або незахищеності. Я молюся, щоб ми воскресли з попелу зради та щоб Ти відновив між нами вірний союз. Нехай ми будемо дивитися тільки на Тебе та один на одного. Амінь.

Молитва, щоб відродити нашу любов

Батько підбадьорення, моє серце розбите. Я відчуваю себе обдуреним і кинутим. Будь ласка, приведіть мою дружину до покаяння в невірності та знову об’єднайте нас. Я знаю, що це буде важкий шлях, але дозвольте нам відновити нашу любов один до одного. Допоможіть кожному з нас відмовитися від негативної поведінки та слів, які шкодять нашим відносинам, і зосередитися на повазі, ніжності та підтримки один одного. Амінь.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.