3 надихаючих молитов про мотивацію і рішучість. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, я молюся, щоб світ не приводив мене у смуток, а допомагав мені пройти через випробування і негаразди, з якими я стикаюся в Ім'я Ісуса, Амінь.

2 Коринтян 4: 1

Господь, я дякую Тобі за те, що ти творець мотивації та рішучості. Отже, Батько, я молю, щоб, хоча часом це здавалося важким, я пам’ятав, що Ти у Своїй милості проклав для мене шлях. З Вами немає нічого неможливого; тому я вважаю за краще не здаватися. Я вважаю за краще не бути враженим тим, що бачу або відчуваю наразі. Отже, Господь, я дякую Тобі, Господь, за мотивацію, рішучість, співчуття і Твою божественну природу, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Притчі 14:23

Праведний Бог, Твоє Слово говорить, що важка праця приносить прибуток і нагороду, тоді як розмови ведуть тільки до бідності. Я прошу Господа, щоб Ти допоміг мені в моїх розмовах, щоб мої розмови були мотивовані та рішучі. Тому, Господь, коли я натрапляю на труднощі, я знаю, що з Тобою я зможу їх подолати, а діями я зможу їх подолати. Я молюся, щоб я не залишався пасивним, але Ти дав мені свою божественну силу, Амінь.

1 Тимофія 4: 6

Небесний Батько, допоможи мені приділяти собі пильну увагу, щоб я міг рости як особистість. Я молюся, щоб я був наполегливим у всьому, особливо в поширенні Твого Євангелія з мотивацією і рішучістю, тому що Твоє Слово говорить, що Ти забезпечиш мій порятунок, коли я зроблю це. Я молюся, щоб світ не приводив мені смуток, а допомагав мені пройти через випробування і негаразди, з якими я стикаюся в Ім’я Ісуса, Амінь.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.