Сильна молитва про прощення себе. Читайте душевно і з вірою в серці

Найважче в житті визнати свої помилки та зрозуміти, що за все що сталися з вами в цьому житті винні тільки ви!

Кожна людина хоче зміни у своєму житті в кращу сторону.
Адже Господь створив людину для, того, щоб він був щасливий на землі.
Але якщо у вас тривога за своє життя і ви не можете визначитися чого хочете або заплуталися в житті, то вам необхідно звернутися до Бога.
Перекладіть всю свою тривогу і турботу про вас на Всевишнього.

Адже Господь піклується про кожну людину. Він знає його гріхи, його потреби та сподівання.
Потрібно попросити в молитві, щоб Бог дав прощення. Ви можете обдурити людину, але себе ви ніколи не обдуріть. Ви самі знаєте свої слабкі сторони душі.

Найважче в житті визнати свої помилки та зрозуміти, що за все що сталися з вами в цьому житті винні тільки ви!

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва

Господи, допоможи визначитися хто я в цьому житті. Направ мене на шлях істинний і прости мене за мої гріхи. Я робив людям і в тому числі близьким боляче. Я не поважав своїх старших родичів і думав, що встигну до кінця життя попросити у всіх прощення.

Але життя коротке. А я так багато зробив неправильного в ній. Прошу Тебе допоможи мені пробачити самого себе. Господи дай мені сили більше нікому не завдавати болю і робити тільки добрі справи. Батько небесний навчи мене діяти за принципом – возлюби ближнього як самого себе.

Я прошу ще раз вибачення за заподіяну шкоду людям. Прости мене за помилки минулого. Допоможи побачити хто я був і зроби мене іншим. Господи, я знаю, що ти справедливий.

Батько небесний дай мені сили пробачити себе і змінитися. Я усвідомив свої помилки та більше не повторю їх. В ім’я Ісуса, амінь!

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.